Viktnoja!

Jag har fått tillbaka min putmage precis under naveln och jag hatar det! Har inte ställt mig på en våg på evigheter (har inte vågat) men i kväll måste jag verkligen. Måste få veta hur illa det är... Hur fasiken kan man gå ner och sedan upp så mycket i vikt som jag har gjort sen i augusti?  Det kan fanimej inte vara hälsosamt...
Hur kan man tappa greppet så där helt plötsligt, när man kommit på metoden för 'ner'? ...och låta framgången bytas ut mot något helt annat!

Dessutom hatar jag mig själv för att jag inte kan koncentrera mig på mina studier...Vart har all den trevliga självdiciplinen tagit vägen? Jag har ju haft den. varför har jag den inte just nu? När jag behöver den som bäst?



Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej Lilla Spöket, kul att du skrev i min blogg! Har du nå'n koll på var det säljs god falafel i Uppsala då? Eller har du nå't dunderrecept själv kanske?

Självdisciplin när det gäller studier skulle jag själv behöva mer av. Men jag har insett att jag helt enkelt är en sista minuten-person. Det enda jag kan göra är att försöka förlika mig med tanken. Suck!

2006-05-22 @ 23:23:30
URL: http://upptakt.blogg.se
Postat av: Lilla Spöket

Marcells Salladsbar på Drottninggatan har den bästa, med en underbar hummus dessutom! Tyvärr har jag aldrig lagat det själv, tyvärr...

2006-05-23 @ 09:32:39
URL: http://www.lillaspoket.blogg.se
Postat av: Fricken

heej who are u? hare

2006-05-24 @ 18:06:30
URL: http://fricken.blogg.se
Postat av: Lilla Spöket

Jag är ett nyfiket litet spöke!
Kollar runt på det mesta som kommer i min väg!

2006-05-24 @ 20:55:32
URL: http://www.lillaspoket.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0