blä!

Halsen ömmar, det tjocknar i nästan och ögonen är geggiga. Blä!


Snart Valborg i Uppsala!

Snaart är det Valborg!! Och det skall verkligen bli häärligt! En hel dag av bara fest och avslappning! Grrr!
När jag var yngre firade jag knappt Valborg alls, det var inte riktigt någon högtid att minnas tyckte jag då. Titta på en dum eld och stirra på sina kompisar som blir fullare och fullare. Inte skoj alls.

Här i Uppsala är det annorlunda! Här firas det ordentligt! Och här firar jag också ordentligt! Traditionen är tydlig och innehåller massor av olika inslag under dagen. Det börjar tiiidigt med Champangefrukost där man dricker champagne, sedan vid tiotiden så drar sig alla ner till Fyrisån för att titta på Flottracet (aka studenter med hemmabyggda flottar i komiska utföranden som skall försöka få den ner för ån. Det misslyckas ofta, speciellt när man kommer till de små fallen som finns lite överalls...stooort jubel när flottarna kapsejsar!).

Efter det är det Sillunch där man dricker snaps i någon trevlig park elelr på någon nation. Vid tre håller sedan universitetes rektor tal från biblioteket Carolina Redivivas balkong. När han är färdig tar alla åskådarna (som brukar fylla heeela backen som Carolina ligger i) och viftar med sina studentmössor och sedan är det traditonell mösspåtagning. Efter den springer alla studenter som vill den för backen till någon nation för att köra en Champagnegalopp i max två timmar. Det går till så att man dricker champagne och dansar - och vanligtvis sprutar en maaaassa champagne på alla som kommer i ens väg. Nu har det börjtas förbjudas på en del ställen, så man får kolla lite vart man går - vill man bli badad i champagne eller inte?

Galoppen slutar vantligtvis vid fyra-fem, sedan går alla hem och vilar - OBS! Här är det en klar risk att man somnar, bli bakfull och inte orkar med resten av kvällen! var försiktig! Lite grillning på kvällen och sedan någon fest eller utgång till kl 04 på någon nation!! Så ser dagen ut!!

Jag brukar bara ta med vissa valda bitar när jag firar - frukosten, kanske racet, lunchen (utan sill dock) och sedan sitta i parken hel dagen tills man tröttnar. Avsluta kvällen med grillning och fest hemma hos någon. Jag orkar aldrig gå ut.  Målet är att ha en jäm fylla hela dagen, inte bli för full och inte bli för låg - vilket kan vara lätt efter en åtta timmar av lagom drickande! Det farligaste är om man går hem och lägger sig en stund efter galoppen - faaarlig! Då kommer i alla fall inte jag i gång under resten av kvällen!

Och snaaaart är det Valborg!!


Dagens låt är....

...I (Who Have Nothing) med Status Quo.


Jag har fått sommarjobb!!

Tjo-ho!!!
Jag har fått sommarjobb!! Eller ännu bättre, jag har fått ett vikariat!! *dansar en glad jigg*

...den enda dålig med det är att det är i en annan stad än vad min kille kommer att befinna sig i....

*klump i magen*


The Zombies'...

...Time of the Season är definitivt dagens låt!!


...har nästan lyssnat sönder den, men bara nääääästan!

Asläskigt...

...jag har sedan i går haft spontana, okontrollerbara ryckningar i ena ögonlocket! Läbbigt!

Jag vill inte ha tics! Folk har konstiga uppfattningar om det!

Bästa Blake Lewis!

Nu sitter jag absolut fast i American Idol-träsket! Ooooordentligt! Men det här klippet är bara helt underbart! Blake Lewis sjunger Time of the Season. Det enda jag säger är...

What's your name? Who's your daddy? Is he rich like me?
Jordin Sparks - I Who Have Nothing

Jag får rysningar av den här, hon är heeelt fantastisk!


American Idols Blake Lewis - You Keep Me Hanging On!

Jag gillade verkligen den här versionen, vad än juryn sade!Bloggtoppen.se

Crazy Frog Brothers!

Gud, jag höll på att garva ihjäl mig...


Dagens låt...

...är Smack That med Akon feat. Eminem.


Utan anledning!
LaKisha rockar på American Idol!

Jag har blivit indragen i American Idol-träsket av en vän. Jag är lättlurad och hakar lätt på! (Har ajg nämnt att jag för tillfället skriver på mitt examensarbete...?)

Här rockar LaKisha Jones arselt av juryn! Enjoy!


Blue Eyes aaaaall night looong!

Var ute i går, trots mitt förkylda tillstånd, och drack drinkar. Ganska många blev det faktiskt och alla av favoriten Blue Eyes! Jag borde ha blivit mer eller mindre intoxikerad av det, men det blev jag inte. Mycket intressant. Väldigt intressant var dessutom att jag uppföred mig som en vuxen människa -när jag kände att ajg var trött och ville hem, då åkte jag hem, trots att det var tidigt på kvällen. Fantastiskt vad vuxen man håller på att bli!

image81

En perfekt Blue Eyes!

*hostar*

Så trevligt, nu har man en rejäl förkylning på ingång....*suckar*

*hostar slem*

Dagens låt är...

...definitivt Clamour for Glamour med The Ark.

Tillbaka!

Nu är jag tillbaka, i en ny och förbättrad version!!

Har shoppat som ett djur, festat samt ätit sjuka mängder av extremt god mat! (och ja, jeansen sitter tajtare än någonsin - men det var det vääääärt!!) ...nästan så att jag skulle behöva en semester och lite avgiftning - varken sprit, fett eller shopping på ett bra tag! ;=)

När jag kom hem var i alla fall mina olika mailboxar överfulla. Många med en massa skit, men även en hel del viktiga saker. Bland annat så fick jag VG på min senaste kurs (yyyaaaayyyy-jag håller på att förvandlas till ett VG-barn sent omsider!) och jag fick avslag från det sommarjobb som jag sökt och verkligenverkligenverkligen ville ha...;=( Kände mig helt värdelös och nere när jag läste det.  Känslan sitter fortfarande kvar, men jag har repat lite mod i alla fall, det känns inte riktigt lika bittert längre!

Tur att man är en optimistisk groda, i grund och botten grön och glad!


Semester!

Nu drar jag på City-semester med min bästa vän!
Vi skall bara festa, shoppa och slöa!! Yeeee-haaa!

Ses i nästa vecka!!!

Dagens låt är...

...Welcome to the Pleasuredome med Frankie Goes to Hollywood.

...den långa versionen!

Repetition!

Kakashi/Iruka 2

...bara för att jag behöver lite glad just nu, det har varit en hetsig dag, så postar jag den här igen! Det är tvättäkta yaoi från deviantART.

Ibland....

...blir jag bara så trött på människor. Som inte tar sitt ansvar, gnäller och bråkar! Bara drar sig undan sitt ansvar och låter andra göra jobbet! Jag blir så SATANS trött! Är vi inte vuxna människor?! Är det så svårt att bara dela lite på ansvaret?!


...ja, alla som undrar, jag är engagerad i en förening, det är bara där man blir så less på människor!

HM loves Kylie!

Okej, okej, jag kanske är lite HM-fixerad, men jag gillar HM. Och jag gillar Kylie Minogue. Samt att jag älskar att klä mig i bikinis(jag har, ehum, en hel del...), trots att jag vet att jag inte alltid ser fördelaktig ut i bikini. Därför blev jag glad när jag läste på Aftonbladet att badmodet från HM för sommaren är på ingång och att det är Kylie-insiprerade kläder med Kylie som modell. Jag har redan hittat några favoriter bland de bilder som Aftonbladet visade. Tror att det kommer att bli minst en ny bikini i vår.....och jag som skall jobba hela sommaren.....


image80

Dagens låt är...

...Fever med Kevin Lyttle.


Utan anledning.De lovar...

...sol till helgen. Jag skall åka bort och vara borta hela helgen. Visserligen kommer nog solen att vara kvar när jag kommer hem, men jag vill ha kompensation för snöovädret under påsken!


Dagens låt är...

....Dirty Little Secret med Bon Jovi.


...för att vi alla har någon.....


Bloggtoppen.se

En liten historia om en korkskruv...

Korkskruvar är ibland djävulens påfund! Ofta går de sönder, korken går sönder eller så sitter hela skiten fast.

För några år sedan så var jag och en kompis på semester i Marocko. Vi hade köpt en flaska vin som vi hade tänkt dricka på rummet innan det var dags att ge sig ner till någon trevlig bar att tillbringa kvällen på. När vi skall korka upp vinet så upptäcker vi att vi inte har någon korkskruv och ger oss alltså ut på jakt efter en sådan. Marocko är ett muslimsk land, vilket på ett naturligt sätt gör att det inte säljs korkskruvar i vartenda gatuhörn.

Tillslut hitade vi i alla fall en och den var definitivt inte konstruerad för att öppna vinflaskor med.... Istället för ett greppbart handtag så fanns där en liten metallstav, ungeför en halv centimeter tjock och sex centimeter bred. Det gick åt helvete att öppna vinflaskan. Korken sprack och öppnaren satt fast - ingen av oss hade styrka nog att få ut skiten.

Detta gjorde att jag gav mig ut i hotellkorridoren och försökte ragga upp någon som skulle hjälpa oss med flaskan. Så tillslut får jag tag i en man i trettioårsåldern och han talar enbart franska. På stapplig skolfranska frågar jag om han kan tänka sig att hjälpa mig och min väninna med något inne på vårat rum, vi behöver hjälp av någon som är stark och han är ju man....? (gud, det låter ju perverst bara jag skriver det...)

Jag vet inte vad han egentligen tänkte (säkert något i stil med heta nordiska tjejer som är heta på gröten...) men han följde i alla fall med, undersökte flaskan och fick till slut upp korken, dock fylls flskan snabbt med krossad kork, eftersom vi effektivt lyckas ha sönder halva korken innan vi gav upp och skaffade hjälp.

vi fick helt enkelt sila vinet ochd et vi kunde komma på bäst att använda var toapapper, för ingen av oss hade med oanvända strumpbyxor. Efter mer än ett halvt glas vin i knäet på min väninna så drack vi det som det var som silade vinet mellan tänderna. Jag kom i alla fall fram till att kork är äckligt!

...och att jag borde komma ihåg att ta med min korkskruvar i fortsättningen när jag är ute och reser. Dock brukar jag glömma det, så det finns gott om korkskruvsincidenter bland mina resor....

Boring shit....

När jag startade den här bloggen hade jag ambitionen att den skulle ta upp viktiga, intressanta och roliga saker ur dagens samhälle, lite mer av debattkaraktär...

Nu har jag faktiskt kommit fram till att det enda den handlar om är min usla musiksmak och min vikt.

Skit också.

Mina jenas är för tajta - igen.....


Jävla skit.
By the way...

...nattens/dagens snöstormar i södra Sverige får mig att dra tillbaka mitt tidigare uttalande om att det är vår.

Det är fanimej inte vår, det är skandal!
Glad Påsk!

Javisstja...

GLAD PÅSK!

Bättre sent än aldrig!

Modig!

Jag har varit modig i dag! I alla fall lite!
Har sökt ett jobb som jag verkligen, verkligen, verkligen vill ha - och så har jag inte hört något från dem alls. Jag har gått och samlat mod i flera veckor, för att våga ringa och fråga.

Så idag gjorde jag det! Kvinnan jag pratade med var jättetrevlig och berättade att de höll på att skicka ut besked till alla. Så jag förklarade att ajg verklgien var intresserad och nämnde migg nman. Tyvärr fick jag känslan av att hon inte alls antecknade det, att hon förmodligen inte mindes mig alls efter fem minuter, men på något sätt så gör det inget - för jag vågade i alla fall ringa!!

...nu skall jag vakta mailboxen som ett djur de kommande två veckorna.....


Vår! Vår! Vår!

image79


Nu är det nästa officiellt vår!!! Blommor! Sol!
Fullt med krokusar, skillor, snödroppar och blåsippor!!

Gud, vad underbart!!

Galenskaparna!

Det var så länge sedan jag såg det här!


Energisk!

Är fortfarande energisk som få!! Men jag måste sova snart. Borde verklgien sova snart. Det är bäst för min hälsa att jag sover snart.... *lalala*

Tillbaka till verkligheten!

Känner mig som en ruggig matta i dag. Fast en glad sådan och det är ju alltid positivt!

Dt har varit uselt med bloggandet de senaste dagarna, men det beror mest på att jag varit bortrest! Det var jätteskönt att komma bort ett tag och jag har haft superkul, men just nu är jag rätt så trött. Och kanske inte så engagerad att jag kan prestera några bra inlägg (haha, that was a good one! ;=)), menmen...

Det är i alla fall vår ute, mitt liv rullar på med mycket att göra, så dt är dumt att klaga!RSS 2.0