PS! I'm the Worlds Greatest!

Dessutom, den enda låten som jag vill lyssna på just nu är Worlds Greatest med R Kelly. Jag måste tro på det just nu!

GUD, vad skönt att jag skall hem till en väninna i helgen och bara vara! Ska inte kolla mailen ens!

...eller, det kanske jag måste....


Nej, inte nu igen...

Den där låsningen som brukar komma när jag har mycket framför mig. Mycket som måste planeras. Folk som måste ringas och mailas (och som SKITER i att svara, så att man få ännu mer att göra själv....igen!), möten som måste besökas, tal som måste hållas, lektioner som msåte förberedas, beslut som måste fattas.

Vanligtvis bara älskar jag när det är så, jag är i full speed, jagar folk, pluggar i farten, talar glatt och högt leeeer tills käken vrider sig, mailar tills fingrarna domnar, men såhär, preeecis innan det drar igång..... Den enda jag vill är att gå och lägga mig tidigt och komma i säng så tidigt som möjligt. För tillfället sover jag 9-10 timmar om natten (mot mina vanliga stressade 5-6,5) och får motivera mig till att fixa allt som måste göras. Det som går av bara farten i vanliga fall går knappt alls just nu. Bara för att jag vet att snart, snart, SNART börjar DET och då hinner jag inte ens tänka efter utan går i 110 och stannar kanppt till alls. Allt flyter på perfekt och jag går på rent adrenalin.

Det är efter sådana perioder som jag brukar bli stupfull på typ inget och få gigantiska minnesluckor. Eventuellt spy som en katt också. Så brukar sådana perioder sluta. Eller med sjukdom. En gång slutade det med en bucklig bil och en superstel nacke. Jag hoppas att jag klarar mig bättre den här gången. För det komemr att bli en sådan gång nu igen.

Klara, färdiga...GÅ!

Vit&Nördig

Den här låten påminner mig om mig själv. Smickrande...?


Vad fan...är det HÖST?!

Det är mulet, regning och det drar en iskall vind genom stan i dag. Fy fasiken!
"Det är FANIMEJ fortfarande augusti!" hade jag lust att vråla när jag cyklade hem från min föreläsning i dag. Det orkade jag inte, det var för stark motvind. Jag kom hem iskall i ansiktet och övehettad över resten av kroppen. Av med allt svettigt fort som fasiken och på med torrt. Inom tio minuter frös jag såpass mycket att det bara var att koka te och dra fram yllesjalen. Vad är det här för skit?! Sådant här kan jag bara inte acceptera..... Jag måste erkänna att min inre lust att skita i den här terminen och dra till Thailand för mna surt förvärvade sommarjobbspengar bara ökar och ökar. Det har gråa molnet som har parkerat sig över Uppsala inte gör migg humör något bättre. Det enda jag har lust med är att dricka te, äta kakor och hänga på Perez Hilton och What Would Tyler Durden Do? och jag erkänner, det är kanske inte riktigt det jag borde göra för tillfället.....

Vad har jag gjort för att förtjäna denna leda...? Jag tror att det är bristen på ordentlig semester som har ordnat till det här fina för mig.... För tillfället sitter jag och lägger in dels mitt ordinarie schema, dels alla föreningsgrejor som skall fixas den närmaste tiden. Jag vet att så fort allt kommer igång så är det jättekul och jag förvändlas till den där äckliga, glada, positiva engagerade människan som aldrig säger nej. Men just nu, innan allt har dragit igång, då känner jag mig som en liten blöt fläck.... Tack gode gud att jag i alla fall skall på charter i november.... Jag måste nog se till att komma iväg på några solningar innan dess, annars har jag väl hunnit försvinna i väg i en snöplog i alla min vithet... Har man suttit på kontor hela sommaren så syns det!


Tjejmilen 2007!

Efter att tillbringat gårdagen i träda och ägnat lite tid åt att reda ut vad som faktiskt hände i fredags (jag blev faktiskt lugnad och det var ju onekligen tur. Dock finns det fortfarande typ en timme som är gooone and lost forever...), så var det dags att ta tag i mig själv i dag - det var dags för Tjejmilen 2007!! Förra året överglänste jag ju alla mina förväntningar och sprang (hörde ni det, sprang!) hela vägen!! Jag var överlycklig men tyvärr bidrog det till en överansträngd fot och träningsförbud. Foten blev bra, men min iver att komma igång igen var stendöd fram till vårkanten. Då kom den ju igång igen, men resultatet att överansträngningen kom tillbaka. Det i sin tur har lett till en stel fot och att jag knappt har sprrungit en meter på hela sommaren. Så i dag var det inget jäklans tjafs om att springa Tjejmilen. Jag prommenerade!

Och det var skööönt! Härlig stämning, vackert väder och trevligt sällskap! Sprang till och med en kortare sträcka och det kändes bra - dags att förska komma igång igen! Får ju känna efter hur foten känns i morgon, men jag hoppas på det bästa. Dock är jag rätt mör i kroppen, kände att den behöver komma igång igen! Dessutom sket jag fullständigt i att smörja in mig, så nu är jag röd och fin på armar, axlar samt i urrungning och i nacken. Jag har jobbat samt haft skitväder på min semester i år, så det kan jag ta.

Så sammanlagt så var det en väldigt lyckad dag och redan har en av tjejerna börjat yla om att vi börde göra en Svensk Klassiker (Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimmet och Lidingöloppet). Jag brukar inte tycka om att tjejer får fördelar bara för att de är tjejer, men om jag ens skall tänka tanken på någon Klassiker så blir det Tjejversionen, någon jävla måtta får det faktiskt vara.... Dessutom är jag en otränad knubbsäl för tillfället, så ens tanken på Klassiker borde vara skrattretande, men min vän är envis. Jag hoppas vid Gud att jag får jobb utomlands lagom till nästa sommar, då det är Upp Till Bevis.....Vad i helvete hände i går?

Kan någon berätta, för jag minns inte!! Jag minns bara otrevliga detaljer.

Jag vaknade klockan åtta, prick (av någon jävla anledning så vaknar jag alltid "prick" något klockslag när jag är full) och minns inte hur jag kom hem (jag har ett minne av att jag gick,men det beror mer på min fantastiska slutledningsförmåga....) . Jag har ett riktigt FINT, obehagligt minne av att jag och tre (tre?!) kompisar står och bråkar halvt om halvt inklivna i en taxi - eller, rättare sagt,DE vill att JAG skall in i taxin och jag totalvägrar - och instället, konstruktiv som jag är, skriker jag okvädningsord i högan sky. Fantastiskt. Dessutom har jag ett skrubbsår storlek Australien på ena knäet.

Jag vill inte ens veta....


Sexual Freek!En av George Michaels bästa videor, om man frågar mig. En era av experimenterande som blev fullständigt utskälld av allt och alla, vilket gjorde att han snabbt lade ner epoken av porriga försöka och återgick till de klassiska balladerna. Inget fel på dem, men vad fan, det funkar på mig i alla fall. Jag blir kåt av den.


Satan i gatan!

Alltså;
Jag har en känsla av att det kommer att bli en pissig höst. På vissa plan.
Jag har även en känsla av att det kommer att bli en fantastisk höst. På liknande plan.

Vi skall reda ut begreppen. På den pissiga sidan finns argumenten;
- Min pojkvän har eventuellt (vi går i en tryckt väntan) fått ett glassigt ex-jobb i ett sydländskt land.
- Min bästa vän håller på att flytta från korridoren och håller just nu på att tapetsera om sin nya lägenhet som ligger relativt centralt i Sthlm.
- Hon är inte den enda, varenda käft som jag umgåts med i korridoren har flyttat, vilket onekligen ger en usel känsla av att man är ett stycke "left-overs". Nice.
- Även min pojkväns syrra har fått en fräch lägenhet. Det spär på min längtan efter ett eget kök centralt i en bebolig stad inom en snar framtid. Den här längtan misstänker jag kommer tvinga in mig och pojkvännen i ett 2,5 miljoners lån för att jag ska kunna steka mina jävla nudlar innanförr tullarna.
- Jag har en uppsats som måste skrivas klart inom en rimlig framtid.
- Jag skall snart ut på arbetsmarknaden, vilket gör mig fullständigt livrädd. Inte för att jobba, nej, utan för att inte någon jävel vill ha mig....
-Jag har inte aktivt befunnit mig i en bra bostadskö under de senaste 10 åren. Fint, just nu skulle jag kunna få en garderob i Upplands Väsby.
-Jag har under det här året tappat all kondis, sabbat foten samt lagt på mig X antal kilo.
-Jag har redan nu, efter knappt ett dygn i Uppsala, börjat räkna symptomen på att jag kommer att isolera mig på min minimala boyta under hösten och krypa fram, täckt av gröna hår lagom till nyår.

Ajaja, det låter ju fanimej som om jag skulle behöva behöva en årsförbrukning av lithium nedkörd i halsen samtidigt som jag blir tvångsgosad av 15 äckelsöta kaniner. Menmen, listan på att hösten kommer att bli fantastisk är nästan lika lång. Här kommer den;

- I november har jag möjlighet att åka ner till min pojkvän i det sydländska landet och stanna i 1 1/2 månad. Förhoppningsvis med en kortare praktik på den glassiga firman som ett trumfkort i bakhuvudet när jag kommer hem.
- Let's face it - uppsatsen MÅSTE bli klar. Om det inte finns en käft i min korridor och jag inte har ett skit att göra i den, är inte oddsen otroligt mycket högre för att den faktiskt blir klar?! Rent logiskt sett?
- När en gäller ångesten över att inte ha en fräch, nytapetserad lägenhet med eget kök i....Jag kommer förmodligen har en fet jävla lägenhet och ett satans kök att städa resten av mitt liv, är det inte läge att försöka njuta lite av att jag faktiskt iNTE har det som maler på mina skuldtyngda axlar?
- Dessutom...med examens i bagaget och den glassiga praktiken (samt några hundår på en lusig filial någonstans i världen) så kommer det där lägenheteslånet inte vara några problem. Sedan kommer jag kunna bärnna ner kök innanför tullarna resten av mitt liv, om det nu skulle vara just det jag önskar få ut av livet.....
-Skulle jag inte få något jobb? Moi?! Tja, när man har så låg självkänsla som jag har i jobbsammanhang så får man alltid ett jobb, och någonstans måste man ju börja. Så det så.
- Jag ska ställa mig i alla köer som går att hitta. Då får jag väl bo i en garderob i Upplands Väsby om det nu skulle vara så illa.
- Jag tog en prommenad i dag. Rätt steg på vägen bort från extra kilon. Desstuom behöver foten komma igång nu.
-Jag humor och i alla fall en försvarlig mängd skinn på näsan. Jag borde klara mig utan att börja tugga på mattorna. Åtminståne borde tanken på 1 1/2 månad i solen få mig må lite bättre!


Sådärja, det jämnade ju ut sig ganska så hyffsat, elelr vad säger ni?

Bloggtoppen.se

Tillbaka...

...från en alldeles för kort semester! Dock har mina föräldrar en uuusel uppkoppling, så min tid på internet har minimerats! Det skall jag försöka ta igen så fort som möjligt!!

Semester!

Nu ÄNTLIGEN är det semester!! Har åkt hem till mina föräldrar och skall stanna här i nästan två veckor! Jag planerar att inte lyfta ett vettigt finger och bara lata mig! Det skall bli sååå fantastiskt skönt!

Det som däremot stör mig är andra, som redan har haft sin semester, och är tillbaka i Uppsala för ta itu med diverse studentaktiviteter inte riktigt respekterar att jag har inte har varit ledig tidigare och att jag nu vill vara det i lugn och ro. Det är en jäklans massa som skall fixas, det fattar väl jag också, men JAG är inte tillgänglig förens dagarna innan terminen skall börja! Det vore skönt om folk tog in det och slutar hälla 'men det här och det här måste göras' över mig. Jag gjorde det inte mot dem på deras semestrar och jag förväntar mig samma respekt tillbaka, men det kanske är för mycket?

Dagens låt...

...blir Te Voy a Querer med Jennifer Lopez. Passar bra med hettan i mitt rum!

Hetta!

Jag har morgonsol i mitt sovrum. Underbart sätt att vakna till och man blir bra mycket piggare av det...men det blir ju så fruktansvärt varmt! Hett som i helvetet, för att vara korrekt.... Men jag kan leva med det, bara det håller i sig tills dess att jag har semester! För då kommer jag att kunna njuta ordentligt av det! Och snart, snart, har jag semester! Gud, det skall bli såå skönt! Nästa två hela veckor!!

...men så var det den där uppsatsen som skall fixas också... *lalala*


Jag ska bara!

Precis så brukar jag ju vara. Och åter igen är jag som så. Jag ska ju skriva på min uppats i helgen. Den som har legat i träda sen i maj. Blä. jag skall bara sortera lite papper. Jag skall bara gå igenom mina tidningar. Jag skall bara...bara...bara...

Nu ser rummet ut som ett bombnedslag och jag har inte petat på uppsatsen. Inte än i alla fall. Kanske snart. Det mest typiska i det hela är att det är fantastiskt väder i dag. Varmt och soliga. Och Här Sitter Jag. Jävla skit, när jag väl är ledig...menmen, man får väl skylla sig själv...*suckar*

Jag skall strax ta tag i det, skall bara lyssna lite mer på Lura Pausini...

*lalala*Dagens låt...

...är Rythm Divine med Enrique Iglesias.

Jaja, jag vet, men nostalgi, sommar och en film som utspelade sig på Cuba satte igång en liten Latinovåg i huvudet på mig. Gud, jag vill dansa i en färgsprakande klänning i ett hett land där det finns billiga drinkar och en påtaglig erotisk stämning i luften och roterande höfter bara ses som något positivt......


Just nu...

...läser jag Flickan som lekte med elden av Stieg Larsson. Asbra! Jag är sjuk asocial på mina lunchraster. Det skulle kanske gagna min framtid att prata med min omgivning, men vad fa-an.... Jag vill LÄSA, stör mig inte förihelvete!


Nedräkning av dagarna...

...snart, snart, sanrt har jag två veckors semester! Även om jag trivs bra på mitt jobb, så.... Jag lääängtar! Inte så att jag håller på att förgås av trötthet på jobbet, absolut inte, men....saker och ting börjar tära på krafterna... sådant som jag verkligen uppskattat tidigare och lagt mycket tid på, som tex. att blogga, orkar jag inte riktigt med för tillfället. Alla mina projekt som jag hade inför sommaren har ett efter ett försvunnit ut i ingenstans, jag är besviken på mig själv.

Helgen skall jag i alla fall dedikera till min uppsats, så då lär det ju finnas tid över för att blogga... :)

RSS 2.0