Army of Lovers!

Gud, vilka minnen.... Lite tvättäkta tits n' ass med Jean-Pierre&Co!

Möten, möten, möten!

Kom hem för mindre än en timme sedan, jag har suttit i möte. Det tredje för dagen, faktiskt. Och jag har fått ut mycket av vartenda ett av dem! Jag tror att jag börjar bli vuxen, vissa dagar så bara längtar jag efter att få fylla dem med möten - som i sin tur ger mig mer att göra och mer ansvar! Jag kör för tillfället på teorin att om jag bokar upp mina dagar fullständigt, så blir det mindre tid till att stirra i taket och undra över alltings hopplöshet.... Just nu, känns allting...sådär lite soligt, faktiskt!

Bloggtoppen.se

BOKREA!!

Tjoho!!!
Bokrean har börjat i dag!!!
Jag träffade en kompis halv åtta i morse utanför Åhléns för att hinna med så mycket som möjligt! Det här är typ som julafton för mig.... Hann med både Åhléns, Akademibokhandeln och Celcius innan det var dags att kila i väg till min föreläsning! har bara gjort av med...*räknar*...bara liiite för mycket! Och jag har några böcker till som jag går och klurar på....

Men det var oroväckande lite folk i butikerna i morse, det brukar ju vara så mycket så att man får slåss.... Ut och KONSUMERA böcker med er, så att jag få behålla min minijulafton!

...men mina konsumtionsmönster har onekligen förändrats - för några år sedan var det högvis med romaner som bars hem - i år har det hittills (jag har inte hunnit med Adlibris rea ännu) bara blivit en, resten var fackböcker av olika slag....


Kvinnlig eller manlig?!

Nu tycker jag att det är väldigt svårt att verkligen ringa in och kategorisera vad som är kvinnligt respektive manligt och jag tycker verkligen inte om att placera in mig själv i fack....Men här kommer i alla fall en lista som jag hittade hos Teaterapan Josefin!

Min kvinnliga sida:
[ -] Köpt en hårfön? (nej, jag har fått en!)
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut? (oh, ja!)
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda? (love it1)
[ x ] Pratat känslor? (väldigt ofta!)
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder? (ja, men jag brukar tyvärr inte lyckas...)
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende? (ja,alla behöver uppmuntran!)
[ x ]Ringt upp en person utan konkret syfte? (varje dag!)
[ x ] Funderat på namn åt mina barn? (ehh...ja, faktiskt)
[ x/-] Insett storheten hos Barbra Streisand? (både ja och nej, med jämna mellanrum)
[ x ] Druckit Cosmopolitan? (oh, jaaa!)
[ x ]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"? (sett ALLA avsnitt!)
[ x ]Sett två avsnitt av "Sex and the city"? (återigen, ALLA!)
[ x ] Känt mig sugen på en kopp te? (flera gånger om dagen!)
[ x ]Känt glädje över att få blommor i present ? (jag strålar!)
[ x ]Gjort någonting romantiskt på eget initiativ? (självklart)
[ x ] Blivit arg utan anledning? (fullständigt vansinnig - men oftast med ett motiv, dock kanske inte helt förståeligt...)
[ x] Brytt mig om H&M:s val av modell? (har känts otroligt viktigt ibland!)
[ x ] Pratat skvaller? (maaaaaassor!)
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det? (ja, förlåt...)
[ x ] Kramat en kille? (japp)
[ x ] Dansat? (absolut)
[ x ] Bakat åt dig själv? (ja! ...men jag brukar hävda att det är åt andra människor också...)

Totalt: 20,5 poäng (Barbra blev ett halvt!)


Min manliga sida:
[ x]Ljugit om hur mycket jag har druckit? (shitt, jag skulle skämmas ögonen ur mig ibland om folk visste...)
[ - ] Ätit en blodig stek? (nej tack, västekt, tack!)
[ x ] Läst en biltidning?(går inte att undvika ibland, men aldrig hela)
[ -] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap? (nej, skruvmejsel och skiftnyckel  är max vad jag ger mig på, men skulle det knipa så...)
[ -] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det? (har jag lovat så har jag lovat! - men kanske glömt bort ibland, mend et är ju en annan sak...)
[ x] Skött grillen under en grillfest? (äääälskar att grilla!)
[ x] Läst en bok av Jan Guillou? (ja, två till och med!)
[ x] Läst ett nummer av Slitz? (ja, tyvärr)
[ x ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad? (har väl hänt)
[ x] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza? (ja, herregud, en pizza räcker ibland inte till!)
[ x] Gått på en Ulf Lundell-konsert ? (ja, och jag njöööt av den lilla mansgrisen!)
[ x ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person? (njae, jo, det får jag väl erkänna)
[ x] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna? (JAAAA, jag ÄLSKAR dem!!)
[ x ] Diskuterat bröst? (absolut, inte minst mina egna!)
[ - ] Gjort lumpen? (jag prioriterade bort den, till slut)
[ - ] Läst Nick Hornby?(faktiskt inte, vilket är lite konstigt, flera av mina kompisar gillar honom)
[ x ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning? (ja, men aldrig lyckats med mitt onda uppsåt...)
[ x ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil? (ja, det skall gå fort, fortare, fortast!!)
[ - ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar? (aldrig varit på en pissoar...)
[ x ] Lagat någonting på egen hand? (ja, så gott det gått!)
[ x ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan? (ja, för fasiken! jävligt sega brukar de vara också, de där som springer omkring på planen! och mesiga! jag vill ha bloooood!!!)
[ x ] Tävlat i att dricka öl? (Ja, det var ett tag sen sist, men jag brukade vinna.....)

Totalt; 16 poäng

...nära, fast nära skjuter ingen hare...så om man får se utifrån den här listan, så är jag 'kvinna'. Dock kanske en ganska så aggressiv sådan, men det njuter jag bara av!

...så var det dags igen...

...så sitter man här med materialet för nästa kurs! Det skall visserligen bli kul, men...jag hade ju velat ligga nedstoppad i sängen i en vecka eller så, innan dess hade jag inte tänka göra många knop, men nu är det bara att dra igång igen!

...och så pratar jag med två kompisar på msn och ingen av dem verkar riktigt redig i dag! *suckar* Den ena vill desperat vinna en träff med Tobbe Trollkarl och den andra verkar av någon anledning vara skitsur...och jag har ingen aning om jag ens har gjort något!
*suckar igen*

Take That - Babe!

Var bara tvungen....trots att jag aldrig var något stort Take That-fan, så är den faktiskt bra....Överlevde!!

Jo, jag överlevde hemtentan, visserligen med ett nödrop, men överlevde dock...vet inte riktigt hur resultatet blev, det är jag lite mer tveksam över....*suckar*

Det var länge sedan jag hade så här svårt att fokusera och det känns inte alls bra att det glider iväg för mig, att jag inte har fokus alls! Tentan kom ju i alla fall in, få väl se om den blir godkänd, jag är inte helt hundra, tyvärr...

Kände mig helt urlakad i går kväll (trots att jag fått sova 2,5 timme på morgonen, vilken mes jag har blivit - jag har ju lyckats skriva med fyra timmars sömn på två dygn ibland....), fick ta astmamedicin i går på  morgonen (och det var det månader sen jag sist behövde göra...)och det kliade över hela kroppen - stressymptom, jag vet....

Så jag ansträngde mig lite för att vara vaken ett tag och gick och lade mig vid kvart över nio. Sov som en stock.... Helt medvetslös hela natten! Vaknade inte ens ordentligt när min kille kom hem vid tjugo över ett.... Kände mig mycket bättre nu i morse, tänk vad 14 timmars sömn kan göra 
för ens hälsa!!

...men jag känner mig som en tvättäkta arbetshäst!!


Arbetshäst2

Har ni sett Kakashi och Iruka så här...?

Som jag tidigare nämnt kan jag ibland tycka att det är oerhört roligt att läsa en serie och sedan hitta figurerna i helt andra sammanhang - där väcktes mitt intresse för fan-art. Där tecknare som är så duktiga (så duktiga som jag bara kan drömma om att bli) ge figurer nytt liv i nya sammanhang. Det är ofta väääldigt snyggt och jäkligt roligt.

Jag pratade lite om det med min kille via MSN och om det faktum att det skulle vara kul om man kunde skaka fram något lite intressantare, som typ erotik, homoerotik  eller humorsituationer(av någon anledning tycker jag att det är intressant). Det dröjde en liten stund, sedan rasslade det till i min MSN och min kille hade hittat allt jag ville ha och lite till i den vägen (här kommer nu frågan - varför? jag har tre alternativa svar på det frågan; 1) min kille vill stoltsera med att han är en jävel på att hitta saker fort på internet, 2) han tänker att 'vill min baby ha animefigurer i homoerotiska situationer, så skall hon få det!!!', 3) han har samma intresse som jag. Fundera nu själva på vilket alternativ ni tror på - jag har redan slagit fast varför) och jag satt fast i någon timme och tittade runt.

Jag hittade deviantART, som innehåller allt och lite till som sjukt duktiga tecknare visa upp otroligt snygga teckningar - och oftast visar på en rejäl portion humor (som i inläggen nedan - fast det kanske bara var jag som tyckte att det var roligt?). Och erotik. Jag gillar humor, estetik och erotik. Av någon anledning. Jag hittade lite roliga saker. Roliga för dem som gillar Naruto, i alla fall.

Så här ser Kakashi och Iruka ut i vanliga fall....

Kakashi/Iruka


Sådant här hittade jag på deviantART;

Kakashi/Iruka3

...och sådant här!
Kakashi/Iruka 2


Det är jäkligt snyggt gjort, dessutom både sött och gulligt. Estetiskt och lite erotiskt. Samt för oss som ser serien, en rätt kittlande tanke, om man känner till karaktärena....


Mitt i natten - att studera fanart!

Ja, nu sitter jag här med min jämrans hemtenta. Och vill egentligen itne ens peta på den med en lååång pinne, mnemne, nu sitter jag ju redan i båten...
Hade fastnat på lite trassliga formuleringar, så jag gav mig ut och letade roliga saker på internet, bland annat roliga FanArts. Hamnade till slut på deviantART, där det mesta och det bästa finns att se! Där blev jag fast i ett par timmar....så nu är det dags att dels visa vad jag hittat, dels gå tillbaka till min hemtenta.

Den här var såå söt, att jag inte kunde motstå....och solig, jag höll på att fnissa på mig! ...men sedan har jag ju suttit vid det här skrivbordet med samma uppgift i väääldigt många timmar nu, så min syn på vad som är roligt är kanske lite snedvriden nu....

Kakashi/Iruka4
Bilden kommer från deviantART och tecknaren heter Canalicula.  Oerhört inspirerande och duktig! Har dessutom humor!

ps.
För er som inte vet...på bilden visas Kakashi, rollfigur från Naruto!. Han har spetsat en delfin (en iruka) och det finns en annan karaktär som heter Iruka i Naruto! ...och inom fanart-världen finns det maaaassor av homoerotisk konst med Kakashi och Iruka (som jag kanske visar när jag är på humör).
Haha! Var det någon som fattade?Miso Soup - TegoMasu

Lite japansk pop kanske piggar upp?


I Don't Need A Man!


Dagens låt är I Don't Need A Man med The Pussycat Dolls.
...nej, jag är inte arg på min kille på ngåot vis, jag bara behöver självförtorende-pepp just nu, så den här jämrans tentan går bra, så att jag tar mina poäng, får bra betyg, får ut min examen och får i toppjobb i Tokyo i höst....mer än så begär jag inte av livet under det här året.... *ehum* (jo, en hel del mer, det erkänner jag - och toppjobb i Tokyo? Men mina pissiga betyg?!)

Men det här är i alla fall en ultimat pepplåt och det behöver jag just nu! ...för det är bara jag som kan fixa min tenta, mina betyg och mitt kommande jobb, igen annan! 


Naruto!

...och det enda jag vill göra är at kolla på Naruto! 10 timmar om dagen och skita i den jämrans tentan!!
...men det törs jag liksom inte, det har jag för mycket prestationsångest för.... Men jag har lovat mig själv att jag få kolla på i alla fall två avsnitt i kväll! Får hålla i mig ordentligt så att det inte bli fler!

Naruto1.jpg

Skriver hemtenta!

...eller, försöker undvika att göra det....
Vilket har resulterat i att jag ignorerat mycket, vilket i sin tur gör att jag skall sitta med hemtenta hela dagen och eventuellt även hela natten....

usch....men som vanligt, jag får skylla mig själv...


I dag....

...undviker jag allt vettigt, förutom at tkolla på Naruto och se Mello vid åtta. Jag borde verkligen plugga, jag har en superviktig hemtenta som skall in i veckan.....

*suck*
Det lär bli några tunga nätter lite längre fram....


CV-jakt och sommarjobb

Jag har sagt upp mig från mitt "vanliga" sommarjobb, som jag har haft i flera år. Det kändes befriande, för jag har känt ett tag att jag är färdig där. Har trivts oerhört bra, men måste gå vidare. Till saken hör att jag inte har fått något nytt jobb, utan sade upp mig och chansade på att jag skulle kunna skaffa det utan problem.

...och det kommer jag nog kunna göra. Till saken hör det att jag inte har speciellt mycket på mitt CV. Jag har jobbat på ganska så få ställen, så de som jag har som referenser är inte så många. Men  jag drar mig verkligen för att sätta mig och skriva ner alltihopa, men jag vet att det skulle ha gjorts för typ två veckor.... Och längre tiden går, desto mer stressad blir jag och desto mer drar jag mig för att slå mig ner och skriva skiten. för det är så det känns just nu. Skiten.....

Gud, jag kommer att bli arbetslös under sommaren, och det är jag verkligen livrädd för.....

Alla Hjärtans Dag!

Glad Alla Hjärtans Dag till er allihopa!!! Hoppas att ni får en kram av någon som ni bryr er om!!

Själv skall jag plugga hela dagen, men förhoppningsvis så händer det något trevligt under kvällen!!


Hjärtan!

Dagens låt....

är... David Guetta vs. The Eggs Love Don't Let Me Go!

Aaahhhh, min mp3-spelare är uppladdad och klar!

Bloggtoppen.se

Alla älskar Yrrol!

Jag älskade verklgien Lorry-gånget och deras underbara, fantastiska Yrrol!
Suzanne Reuter, Claes Månsson, Peter Dalle, Ulla Skoog, Johan Ulveson.....Kom tillbaka!!!Bloggtoppen.se

Är det någon som vet vad Claes Månsson gör nu för tiden? Har inte sett honom på länge, och han är saknad!

Februaritungsinthet.

Det är så där lagom grått ute, kommer inte ifrån skolan förens det knappt finns något ljus ute. Jag lyssnar intensivt på Tommy Körberg och Himlen är oskyldigt blå - skall lägga in den på min mp3, skall fanimig inte behöva gå och tänka på den hela dagarna utan att kunna bota mig!

Jag har kommit fram till att det är långt till sommaren. Att jag måste fatta en massa viktiga beslut innan dess - och dessutom sätta besluten i verket för att slutligen ta konsekvenserna för dem. Det känns sjukt jobbigt. Jag vill inte riktigt, utan skulle föredra att ligga i sängen och stirra i taket tills allt är klart och solen lyser igen.

Jag som varit riktigt vänligt inställd till februari hittills i år. Det har varit sol och fint, jag lät väl mig förledas!  Men det är i alla fall inte lika obehagligt som det har varit tidigare år och det är ju alltid något!

Tungt!

Av någon anledning, som jag inte riktigt kan sätta fingret på, så har jag periodvis under dagen bara känt mig...tungsint. Har haft en massa att göra i dag och har träffat en massa människor och egentligen vara på bra humör, men har liksom bara haft små stunder då det bara känns...tungt.... Det är så mycket just nu och jag har verkligen ignorerat det stenhårt under helgen, så inget har blivit gjort, vilket jag ju måste ta igen nu.... Och när det blir så där tungt, så skulle jag kunna lägga mig till sängs och inte stiga upp. Brukar inte komma till det stadiet så ofta, men det är inte kul när det väl går så långt...

Det har liksom inte blivit bättre av att jag har haft två olika låtar snurrandes i bakhuvudet, dels Tommy Körbergs Himlen är oskyldigt blå (och jag kunde inte komma ihåg texten...gaaaa!), dels den här....
...det kunde ju varit bättre....


Anna Nicole, släng dig i väggen!

För nu har någon som jag kommer sörja ännu mer avlidit; Marianne Fredriksson! Jag hade en intensiv period när jag var yngre då jag läste allt jag kunde komma över av henne! Jag läste Evas bok, Kains Bok, Noreas saga, Simon och ekarna, Gåtan, Syndafloden, ...den som vandrar om natten...., Blindgång, Anna, Hanna och Johanna och Enligt Maria Magdalena. Jag ver helt tokig i henne! Hon var verkligen en författare som kunde rycka med sina läsare! Henne komemr jag att sakna...

...och anledningen att jag ber Anna Nicole slänga sig i väggen är att jag tyckte ganska så bra om henne också. Tragiskt liv, men hon verkade liksom vara en äkta överlevare, som visste hur hon skulle sälja sig själv för att komma vidare i sitt liv. Men sådana brukar liksom inte orka alltför länge....

Alla älskar Dallas!

Ja, för det gjorde verkligen alla... Jag tycker fortfarande att det är oerhört fascinerande att en långkörar-såpa som handlar om olja och lyx i södra USA kunde gå så fantastiskt bra i socialdemokratiska, jantehämmade 80-talsSverige. Antar att det är för att motsatser attraherar. Och vem ville inte ha lite lyx i sin vardag?

Jag tittade inte på Dallas, hade inget större intresse av det, men jag kollade alltid på introt! Älskade musiken, de tjusiga byggnaderna som gled förbi...ja, allt! Dalls' signaturmelodi nynnar jag fortfarande på lite sådär omdevetet när jag står och skär grönsaker, eller diskar eller vad fan som helst. Det sitter liksom inetsat i mitt bakhuvud....


Jaha, det där gick ju bra ju!

Ja, The Ark gjorde kanon ifrån sig och jag är grymt imponerad av Marie Lindberg! Håret i nacken reste sig! Och jag tyckte verkligen att det var "rätt" låtar som gick vidare! Dock är jag lite förvånad över att Cosmo 4 inte fick en bättre plats, de hade lättuggad pop som brukar gå hem - i alla fall med jämna mellanrum!

....och var det någon som lade märke till Anne-Lie Rydés apsnygga klänning? Jag har alltid gillat henne och i den såg hon verkligen urläcker ut!


The Ark goes Melodifestival!

Så, i kväll, eller rättare sagt NU, är det andra heatet i Melodifestivalen. De sänds från Göteborg och jag skall strax bänka mig framför TV:n. Men jag måste bara uppmärksamma på en viktig detalj inför kvällen sändning. THE ARK är med!! Jag har älskat dem länge och sett dem live ett par gånger - de är helt underbara live. Jag minns säskilt en rökig, svettig klubb hösten 2000... Åh, det var kärlek, det!

Att de uppträder i samband med Melodifestivalen känns lite konstigt kanske, men... Det återstår att se, jag håller stenhårt på dem!!


The Ark!

Sjuk bakfylla...

...det blev verkligen den värsta sortens bakfylla... Jag ahr spytt som en räv och inte fått behålla något alls under hela dagen. Pastan jag gjorde till lunch (det blev pasta med ketchup till lunch, inget mer avancerat och tur var väl det) står kvar här på mitt skrivbord halväten. Man tappar liksom aptiten när man spyr spaghetti genom näsan....

Vid halv sex-tiden åt jag glass och den har jag fått behålla, även om jag fick kämpa första halvtimmen. Sedan fick jag ett extremt begär efter äpplejuice, så jag släpade mig ner till ICA och införskaffade det - så snart har glassen fått sällskap av en liter DelMontejuice!

Men så här går det när man dricker en halv bag-in-box och dricker vodka direkt ur flaskan... det var kanske inte en sådan bra idé som det framstod som just då!


*bakfull*

Gud, vaknade just.
Jag är bakfull, jag har bara inte bestämt ännu exakt hur bakfull jag faktiskt är...
Jag och en kompis drack upp en hel bag-in-box, samt lite till..... Så det skulle kunna blir precis hur som helst under dagen....


Vaknade till sex....

...eller, av det faktum att grannen och hans tjej hade sex. Inget fel i det, han har nog fått lyssna på mig och min kille ett antal gånger, men det kändes ändå underligt att vakna av ljudet av andra människors intimitet.

Dessutom låter han intressant när han kommer.


Naruto!!

Ja, jag vet att jag är en tvättäkta nöööörd ibland, men jag har precis hittat min favoritanimeserie på Youtube. Det finns ca 200 avsnitt av Naruto, men jag har inte kollat om alla finns ännu, jag bara njuter för tillfället!! Kan bli sittandes i timmar framför Youtube.


...vilket inte är så bra dock, eftersom jag faktiskt har en massa saker att göra den här veckan som onekligen är rätt så viktiga...som att skriva hemtenta, exempelvis....

Naruto1.jpg

Am I a bird now?


Dagens låt är Antony and the Johnsons - Hope There's Someone.Anthony


...en extrem anledning till exstas i dag....

The Zabuza and Haku ending

Gud, jag gråter när jag ser det här! Vilken mes jag är....


Åter igen - Jem and the Holograms!

Känner att jag behöver tjata lite mer om dem, jag behöver lite uppiggning! ...och lite glamour, glitter, fashion and fame skulle inte heller vara helt fel.... *suckar*


Resa till Tuvalu!

Jag kunde inte låta bli att känna en rejäl dos ångest och inte så lite fascination när jag i dag läste om Tuvalu. ö-landet, på Aftonbladets hemsida. Landet kommer att vara helt borta om 20-30 år. Först kommer all gröda att dö av saltvattnet som tränger upp genom korallön  vilket kommer att göra den obeboelig. Efter det är det en tidsfråga innan den kommer att förvandlas till ett ödsligt månlandskap som till slut kommer att försvinna i havet. Öarna har varit bebodda i 2000 år.

De första offret för den globala uppvärmningen, men knappast den sista. Jag skulle vilja resa dit innan landet försvinner, bara för att få se vad det är som kommer att försvinna. Men då kommer jag ju att bidra till nedsmutsningen av världen genom att åka dit....


Big to-do-list!

....ja, jag anstränger mig hååårt för att undvika den! Den är helt enkelt för stor just nu!
Fööör stor!

*ångest*

Gud, jag låter ju som en alkis.... Bloggtoppen.se

Vin i temugg!

Hmmm...dricker rött vin framför datorn i en stor mintgrön mugg från Höganäs!

Får ta och investera i ett lyxigt vinglas om jag skall fortsätta så här!
Efva Attling har designat riiiiktigt snygga....men dyyyra....


Barnfritt? Ja, tack!

Aftonbladet skriver om att Fritisdsresor skall börja med barnfria zoner isina plan. För en (rejäl) extraslant kan man betala för att hamna i en zon garanterat utan barn i närheten. I artikeln nämns även att fenomenet även har uppkommit på resturanger. Jag njuter.

Missförstå mig rätt. Jag har inget emot barnfamiljer i regel, skall jag flyga en kortare sträcka, äta en snabbare måltid etc. så bryr jag mig inte nämvärt. Jag tycker dessutom ganska så synd om barnfamiljerna som har barn som bara skriker, föräldrarna som står brevid hjälplöst och få ta emot omvärdens dömmande/irriterade/avsmakta blickar. Det är ju faktiskt inte deras fel att barnet gråter. Och till en viss gräns så har de min fulla sympati!

...men, när jag skall flyga längre sträckor blir barngråt onekligen ett problem. Och skulle jag vara ut för att äta en dyr, fin, romantisk middag med min pojkvän så skulle jag bli mer än förbannad om jag blev omgiven av en hord med barn som bara skriker. Jag betalar inte flera tusen för att sitta mitt i ett infreno, det kan jag göra i princip gratis på valfri MaDonalds världen över om jag nu skulle vilja det...

Samtidigt säger jag inte att barnfamiljer skall vara bannlysta från finare resturanger (hur skall ungarna lära sig att uppföra sig på resturang om de aldrig få gå på resturang?), själv kommer jag säkert bli en halvfnoskig militant småbarnsmor som demonstratvit ammar inne på Sthlms värsta lyxkrog.... (jag skall be mina vänner innan om att de slår mig då...).

Jag föredrar hellre profilerade resturanger. Som småbarnsmor skulle inte jag vilja sitta på en resturang där alla slängde onda blickar på mig bara för att jag inte kan få barn nr 1, barn nr 2 och barn nr 3 att vara tysta och äta sina köttbullar samtidigt. Det skulle onekligen stressa mig ännu mer. Så, kategoriera resturanger. För de som inte vill äta med barn. För de som vill äta med barn. Och så kategorier med resturanger dit alla som vill leva farligt och utsätta sig för ilskna blickar respektive hödljudda barn kan gå och få ta det så som läget är.....

...och går man på McDonalds så får man delvis skylla sig själv - en institution mer mer militant barnreklam får man ju leta efter.....


(som ett litet ps. kan tilläggas att när jag och min kille varit ett par i nästan sex månader så blev vi bjudna på julmiddag med hans släkt. Hans småkusiner var där (små och små...mellan 8-14 år) och det var fullt slagsmål...under heeeela middagen.Jag var förfärad och lite avskräckt... det måste ha märkts, för i slutet av middagen så lutade min killes morbor över till mig och log ett brett leende och frågade glatt "och när skall ni skaffa smått, då?". Jag har aldrig fårr anstränga mig så hårt för att inte svara med sanningen. För sanningen var just då att "När jag ser dina barn får jag en intensvi lust att steriliera mig!!!". Min självbevarelsedrift och diciplin har bibehållit min position som 'grabbens trevliga tjej' under alla år. Jag tackar den ödmjukt!)


It rubs the lotion on its skin....

Alla som har sett När lammen tystnar vet att det är en mycket obehaglig film. De som har sett filmen får mycket lättare att relatera till innehållet i den här inlägget.

När jag klev ut ur duschen tidigare i dag och stod och smörjde in mig med body butter så spelade min pojkvän det här lilla Youtube-klippet, It puts the lotion in the basket, för mig. Tur att både han och jag har lika sjuk humor, annars skulle jag tro att jag har anledning att bli vaksam....Lady Lovely Locks and The Pixietails!

Mer nostalgi åt folket! Någon som minns Lady LovelyLocks? Jag och min kusin hade flera och dockorna och lekte intensivt med dem! Älskade dem och jag hade även den übertjusiga lila hästen - även dem med sjukt lång man som blev tovig efter ett tag..... Vi älskade dem verkligen, de där dockorna, serietidningarna och TV-serien....

lady1lady2

lady

Aaaahhhh, en äkta nostalgitripp! Gud, vad kul vi hade! Om jag inte minns fel hade jag själva Lady-dockan och Grevinnan Ravenvawe (stavas det så?) och min kusin hade den rödhåriga och prinsen, en av mina kopmisar hade den brunhåriga.... Jag måste nu ta den där trippen upp pdyå mina föräldrars vind för att kolla igenom alla mina leksaker, leta efter My Little Ponies, Barbies och Lady Lovely Locks! I alla fall för att se om jag minns allt rätt....


Dagens låt...

...är Skipped a beat med Cat5!

Harry Potter and the Deathly Hallows

JK Rowling har äntligen anslöjat titeln på den sista Harry Potter-boken som kommer ut 21 juli - ”Harry Potter and the Deathly Hallows”. Jag kan knappt bärga mig! Jag 'höll emot' Harry Potter-febern i flera år, tills jag till slut gav efter och läste de fyra (eller var det fem?) första på raken. Helt hysteriskt var det. Jo, det var nog fem som hade kommit ut då jag drabbades av febern (men jag är inte säker, minnet glider ihop som bara den...) - jag sträckläste nämligen riktigt tjocka "Harry Potter och Fenixordern" på en enda dag. Låg i sängen tills jag blev illamående av hunger, för jag ville inte lämna boken för en sekund.... Slutade inte förens jag var färdig, lååångt in på natten!

Jag har kompisar som har Harry Potter-maraton varje sommar när de har lite ledigt! Då sträckläser de alla böckerna och återupplivar ruset och magin! Vi kan alla bli lite nördiga ihop och bara snacka Harry Potter... En rad konspirationsteorier kommer då upp till ytan! Till exempel är jag är fortfarande övertygad om att Snape inte är allt igenom ond, att proffessor Dumbeldore och han hade en överenskommelse som komemr att överrasska oss alla! Lite av det kan nog bero på att Alan Rickman, en av mina stoooora favoriter, spelar Snape.... Eller att jag bara tycker otroligt synd om Snape i hans utanföskap....

AlanR
Alan Rickman och Alan Rickman som Severus Snape!

Snape


Innan jag läste böckerna så hade jag faktiskt varit på bio coh låtit mig slukas av filmernas magi. För det var faktiskt ren, skär magi! Lyckan var dessutom total när jag var i singapore förre hösten - och "Harry Potter and the Goblet of Fire" hade premiär där tre dagar innan den hade premiär i Europa!! Pure Happiness!

Alla de andra böckerna har jag läst först när de har kommit ut på svenska, men den här gången kommer jag inte att vänta en minut längre än jag måste! Jo, möjligtvis tills jag har några dagar ledigt i sträck, för jag kommer nog inte att vilja släppa den alls när jag väl har börjat läsa....

Harrypotter


Varg!

Jag har aldrig haft något emot vargar, förutom att de har varit ytterst skrämmande inslag i gamla sagor och fabler när ajg var liten. Personligen har jag aldrig träffat en varg (jo, jag är helt övertygad att jag såg en varg i skogarna i Närke någon gång i femårsåldren...) och har därför ingen relation till dem. Men jag har insett att vargfrågan är onekligen rätt infekterad. Jag vet inte vad jag skall tycka. Men... det här är onekligen rätt obehagligt. Aftonbladet rapporterar om en häst i Enköping som förmodligen blivit attackerad av en varg. Och såret är sjukt läskigt. Och Enköping ligger vääääldigt nära Uppsala..... Tillräckligt nära för att jag skall bli lite smånervös i alla fall....


Melodifestivalen börjar igen!

Sådärja, då drar Melodifestival-febern igång igen. I morgon, i Jönköping, drar det igång. För en sisådär sex-sju år sedan brydde jag mig inte alls om Melodifestivalen. Inte alls, det var bland det töntigaste jag kunde tänka mig! Men så där, när jag blev "vuxen" (om jag nu ens har blivit det, jag vet inte ännu....) så började jag tycka att det var kul. Riktigt kul till och med. De senaste två åren har varit lite av en feber, till och med. Förra året var värst. Nästan så att jag skämms! Och i morgon så drar karusellen igång igen.


Melodifestivalen


...men egentligen är jag sådär intresserad. Jag brukar vara lite sen i starten, den första omgången brukar inte vara så attraktiv för mig, av någon anledning. Vet faktiskt inte riktigt varför. Men så är det i alla fall och när de sista omgångarna så brukar jag vara heeeelt tokig i det hela.
  
I år tror jag att det har lite att göra med att jag faktiskt inte kan sitta hemma och titta. Jag och killen är bortbjuden på mingel på ett nytt studentställe i kväll och det vill jag ju självklart inte missa! Eller, rättare sagt, min kille är bjuden och jag får följa med! Det skall bli jättekul, men jag är lite nervös för vi skall träffa ett par av hans kompisar som vi inte träffar så ofta - och jag kan knappt minnas vad det heter.... Det skulle verkligen kunna bli så sjukt pinsamt!


Love Scrubs!

Jag har alltid varit förtjust i Scrubs, men på sista tiden har jag inte kollat alls, och har ingen koll på vad som hänt det senaste året, faktiskt... Men jag har en kompis som är helt besatt och sedan finns det ju så mycket intressant på Youtbe. Youtube sabbar många av mina pluggkvällar, mer än jag vågar tänka på. Men det är lite som en drog, att sitta där och kolla på allt som gör en lycklig eller nostalgisk....

...och så har jag kommit närmare Scrubs igen.....


RSS 2.0