George Micheal - You're Amazing!

I går ryckte jag upp mig efter jobbet, det var en väldigt speciell dag i går, det var 29:e juni!!! Det vill säga, dags för George Micheal äntra scenen i Globen!  Jag och en kompis drog dit med skyhöga förväntningar och kag blev inte besviken! Det var magi för mig, jag har gillat honom sen jag var 13 (a schoolgirls pride n' joy...) och han har hängt med i mitt liv på ett sätt som väldigt få andra artister har gjort. Visst, jag lyssnar inte dagligen på honom, men det är det i princip ingen artist jag gör det med. Men när någon frågar vilken slags musik jag gillar så dyker han alltid upp och det är fortfarande sant, hans musik kan fortfarande slå undan fötterna för mig.

Och i går, på scenen så bevisade han att även han själv, in person, kan göra det ganska så bra! Mannen fortfarande fullkomligt osar sex i röst, utseende och rörelser. Hade jag varit singel och han varit straight så hade jag tagit på mig mina horigaste skor och gett mig ut på jakt. Nu njöt jag mest av bilden av en oerhört sensuell varelse som hade kontroll över hela sin varelse och verkade ha kul - och boostade sitt självförtroende!

 image116

Aftonbladets recensent var inte lika lyrisk som jag är, men visst, jag håller med om att vissa nummer inte var några storfavoriter, men vi är inte riktigt överens om vilka det är, direkt....

Det enda jag saknade är att två av mina favoritlåtar inte spelades. De jag saknade var You Have Been Loved och Older, men det är klart, är man känd för sitt underbara popsound så är det kanske svårt att ha alltför många ballader....

image117Slö!

Jag är oerhört slö för tillfället. Det där med att man verkligen märker en förändring i ens energiflöde när man börjar jobba heltid stämmer verkligen. Fy fasiken!
Jag gör inget som på minst lilla sätt kan var lite jobbigt just nu, trots att jag så sent som för några veckor sedan satte ihop en ordenlig lista över saker som jag vill ha gjort under juni månad. *lalala*

Jag svarar inte på mail, knappt ens på SMS, bloggar inte, har inte igång MSN, Facebook eller Myspace längtre än nödvändigt. Dessutom så ringer jag knappt folk just nu. Jag är bara så jäklans trött!

*muttrar*

Midsommar!!!

Det skall bli såååå skönt med Midsommar! Efter knappt två veckor på kontoret ser jag sjukt mycket fram emot att få en dag ledig den här veckan! Okej, okej, jag trivs och lär mig en massa nya saker, vilekt jag verkligen gillar, men samtidigt.... Jag är glad att jag inte har jobbat där de senaste tio åren, om jag uttrycker mig så! Om jag hade gjort det, så skulle jag nog ha en semester-längtan-ångest som inte vore av denna värld. Just nu är ett av faktumena att jag trivs på jobbet att jag faktiskt bara kommer att göra det under en begränsad period. Och det komemr att se sjukt bra ut på mitt CV!

Jag skall ägna Midsommar åt att softa! Baaaara Softa! Hääärligt!!


Shit...

...dagarna bara flyter iväg! Jag har knappt koll på vad som händer utanför mitt jobb. Det enda jag orkar när jag kommer hem är att ligga framför TV:n och lapa film! Alla mina planer om välstädade skåp, ett välbesökt gym och en färdig uppsats håller på att flyga ut genom fönstret... *lalala*
I går hade jag min enda lediga dag under förra veckan och den tillbringade jag i soffa framför TV:n. "Bodyguard", "Du har m@il" och "Copycat" svischade förbi. Guuuuda vad skönt! Fruktansvärt skönt. *suckar*

Kommer jag att få något vettigt alls gjort den närmaste tiden?


Dagens...

...upptäckt; på min arbetsplats skyller alla allt som går fel på en och samma person. 'VEM är det som har gjort det här?!' (första blicken går på mig, jag är ju ny) och sedan kommer konstaterandet 'Det är väl Johanna, antar jag!'. Vid ett tillfälle påpekade jag försiktigt att Johanna faktiskt hade slutat för flera timmar sedan och omöjligen kunde vara skulden till problemet i fråga. Då ler någon nedlåtande mot mig och säger lite lätt, 'Nej det är klart, vi gör alla misstag!'.

...obehag; Nu är det bekräftat. Min kära vän har förlovat sig med sin psykotiska pojklvän. Jag har en intensiv lust att slå henne, men nöjer mig mer att kväka 'grattis'. Tror inte att jag lurara någon. Känner mig som en hycklande jävel.

....nollställning; En vännina med en emotionellt labil och otrogen man har fått sitt andra barn med sagda man. Jaha.

...motto; Tyst min mun, så får du socker!

Det lär bli en jävlans massa socker den närmaste veckan!

Första dagen på nya jobbet!

Jag har arbetat min första dag på mitt nya jobb, sommarjobb, iofs, men ändå. Jag har lärt mig ltie matnyttiga saker. Faktiskt.

- Att tanter fatktiskt är sjukt roliga och att deras humor och min humor är otroligt lik!

- Att man inte kan älska alla.

- Att man inte ens skall försöka älska alla.

- Att jag blir djävulusiskt trött tidigt på dagen om jag inte har något vettigt att göra.


Dags att sova, så att jag jag överlever morgondagen!

Paris tillbaka till fängelset...

Jaja, llite synd om henne tycker jag väl att det är om henne. Inte för att hon får sitta i fängelse, det är väl enbart rätt om man bryter mot lagen. men det faktum att folk bollar runt med henne kan ju ine vara så jäklans kul. Speciellt om man inte vekar fatta alls vad det handlar om.

image115

Varmt och jag är slö...

...fruktansvärt slö, till och med! Har precis klivit upp ur sängen och sitter och tittar på röran omkring mig. Har inte lyft många fingrar de senaste dagarna, faktiskt. Inte mycket alls. Bara njutit och svettats! Och det är hääääärligt!! För på måndag börjar jag jobba heltid och tills dess har jag planerat att bara vara slööö....

Så det så!

Nationaldagsfirande?

Förra året tror jag att jag var bakfull och städade, om jag inte minns fel. I dag har det varit betydligt bättre än så, min inget 'firande'. Jag är inte speciallt förtjust i det alls, faktiskt. Men det blev shopping (Prisa Gud! Skatteåterbäringen!!), lite tid ute i solen och trevlig middag med en massa god mat och trevligt sällskap. Nu; fokus på allt som skall planeras inför morgondagen!

Tanke; visst är det underbart att kunna gå i sandaler, men vilka skitiga fötter man får!!


Solen och fotbollsfiaskot!

I dag har jag ägnat mig åt en av mina favorithobbies - att lata mig! Jag gjorde det dessutom i kombination med att vara ute i solen, vilket förmodligen kommer att resultera i att jag kommer att vara läckert räkfärgad i morgon! Ååååh, det är sååå sexigt med rosa, svedda flickor! Fast jag blev tvingad att smörja in mig lite, så förmodligen kommer allt att gå hyffsat bra den här gången!

...för övrigt så har jag ångest med den danska 29-åringen som sabbade matchen i går, fy satan vilken bakfylleångest! Jag tycker riktigt, riktigt synd om honom. Märkt för livet för att man klämt i sig 15-20 öl. Fast bara det i sig är ju värt att uppmärksammas. Jag menar, det faktum at than ens kunde gå är ju....onekligen intressant! Jag skulle simma i mina egna spyor om jag hade druckit så mycket. Han kunde både klättra, slåss och springa. Fascinerande!

Trött!

Det är något fel på mig! Jag är trött, trött, trött! Hela tiden! Utom när jag vaknar extermt tidigt om morgonarna och vägrar kliva upp för att det är för tidigt (jag kanske borde ta mig i kragen och faktiskt gå upp då...? Hmmm, det skulle kunna vara ett alternativ...) och vänder på mig, somnar om och sover till halv elva och får ångest av det istället för att njuta...*suckar*

Jaja. I kväll har jag i alla fall varit trött och jag är glad att den planerade utgången inte blev av. Delvis för att det ju gick käpprätt åt helvete sist jag var ute, delvis för att jag är så....trött....*gäspar*

God Natt!!

ps.
Det är 1:a juni i dag. Det betyder i princip att det är sommar nu, inte sant?
RSS 2.0