Dessutom....

...så är den här jättesöt! Avstressande söt! DEN skulle jag inte bli arg på!

image114

Bloggtoppen.se

Stressad!

Fattar inte det, jag lämnade inte ens in min uppsats och ändå är dagarna fyllda till bredden!
Vad är det här för skit?! Trodde att man skulle få lite ledigt nu, men nejnej.... Är i princip aldrig hemma, är alltid stressad och har itne tålamod med något eller någon längre än ett par minuter åt gången. Gud, vad skönt att ajg bara har mig att tänka på just nu. Hade jag bott ihop med någon just nu så hade jag lungt kunnat få ett extremt utbrott över någons smutstvätt, disk eller tandkrämstuber. Helt vansinning och brytit ihop och storgråtit.... Tur att jag inte har barn!

Dessutom är det hög tid att fortsätta på uppsatsen, vore såå skönt att ha den klar till midsommar.

Bättre nu!

Det är lite bättre nu, med bakfylleångesten. Mycket bättre, till och med. Jag bara går och väntar på att ajg skall få värsta bakslaget snart, som att jag varit och förolämpat ännu en person någonstans, eller avslöjat någon annans innersta problem. Tsk, om man inte kan lita på sig själv, vem ska man då lita på?


Magnus Betnérs inlägg i jämställdhetsdebatten!

Magnus goes Sthlm Live och dissar Ebba von Sydow! Ha! Stackare Ebba...


Katastrofkväll!

Gårdagen var...katastrof, rent ut sagt. Det är svårt att ens sammanfatta graden av katastrof, det är helt enkelt för mycket. Jag tänker sammanfatta i punktformer istället...

- Jag har minnesluckor.
- Jag tappade bort pengar.
- Jag blev övertalad att ta koffeintabletter när jag var riktigt full.
- Jag har blåsor på fötterna.
- Jag skällde ut min bästa vän för att hon var otrevlig, i omgångar. Det minns jag inte. Inte heller mindes jag då varför jag tyckte att hon var otrevlig.
- Jag talade om för en annan kompis att henne span sedan i december var ful och dum i huvudet. Han stod någon meter bort. Inte heller det här minns jag.
- Jag totaldissade en killkompis för att han skulle få ligga (det fick han i slutänden inte)- för att tjejen hade sänkt sig till hans usla nivå. Minns inte.
- Jag sjöng riiiktigt falskt och yrade om en låt jag ville höra i en halv evighet. Minns svagt.
- Kunde inte gå ordentligt, varken från förfesten eller på väg från klubben. Minns inte.
- Kokade en enorm hög makaroner och skvätte över halva köket. Minns svagt.
Det absolut värsta;
- Jag berättade en sak som jag fått höra i förtroende sådär i förbifarten för alla på efterfesten. Jag MINNS inte! Ingen ursäkt och jag skiter i allt det andra, men det här ger mig grov ångest! GROV! Så jäääkla lågt av mig...

Inget av det här brukar hända mig, så jag är minst sagt...chockad. Otroligt chockad! Tack Gode Gud att ingen, vad jag vet än, som tagit riktigt illa upp. Möjligtvis kanske spanet hade något emot att han blev kallad ful och dum i huvudet. Och min vän vars förtroende jag svikit, jag ber till Gud att hon inte får reda på det, i sådana fall tänker jag blåneka. Jag minns ju inte! GUD, vilken ångest! När i helvete började jag bete mig som ett satans svin när jag är full?!

Jag känenr mig verkligen som ett litet fyllo!!
Vad i helvete...?

Jag provade just en sommarklänning som jag köpte i augusti och planerade att ha i kväll. den satt...tajt, kan man säga om man vill vara diplomatisk. 'Vad fasiken?!' tänkte jag och sökte upp en våg. Där fick jag förklaringen. Jag har gått upp åtta kilo sen i augusti! Vad i HELVETE?!

Okej, okej, okej...det finns en massa förklaringar (jag har varit skadad, jag har skrivit uppsats, jag ahr haft uppsatsångest....), men inte en enda jävla ursäkt! *suck*

Det kommer att bli så fruktansvärt jobbigt att ta tag i det här....*suckar igen*


Sol, champagne och rosévin!

Det har varit varmt i dag! Soligt och fint och äntligen känns det som om jag har varit lite ledig. Visserligen är jag inte det,har inte petat alls på uppsatsen sen i måndags, men jag kan ju alltid låtsas när jag är ute och prommenerar i solen!! Och i kväll skall det firas! Vad exakt som skall firas är lite oklart, men solen, att det snart är sommar och att många snart är färdiga med sina uppsatser låter som riktigt bra idéer!!

Det blir med champagne....

image112

....och rosévin!!
image113

Sen skall vi grilla lite och sedan blir det ut och dansa!!
Jäklans, det var länge jag kunde släppa loss ordentlgit! Jag fasar redan för morgondagens huvudvärk.... jaja, jag är ju i alla fall förberedd!

Någons som minns...New Kids On The Block?

Gud, jag har en liten nostalgitripp här. Det var sjukt länge sedan, men Jordan Knight var bland det snyggaste som tirppade på vår jord. Tack gode Gud att jag blivit gammal och vis sedan dess.....


Ajajaj...

...har precis, såhär ett par minuter efter tolv, kollat mitt konto - pengarna från CSN och ett av mina extrajobb hade tickat in. Fint. Bra. Skönt.

MEN...det är bra mycket mindre än var jag räknade med! Speciellt ubetalningen från CSN....jag brukar fånästan två tusen mer i maj månad, vad fasiken är det som har hänt?! *mårr* jävla skit! *mer måårr*
image111

Dags att nanna!

Tja, man blir ju oenkligen lite slö av att försöka skriva uppsats! Visserligen var det i går, men ändå...

Dagens låt är i alla fall Ankie Baggers Where Were You Last Night!

Den har jag nynnat på hela dagen och det sitter stenhårt i bakduvudet.


Tänk...

...så mycket man hinner med när man inte längre är superstressad! Jag har hunnit dammsuga bort kaksmulorna, diskat all disk (inklusive den skitiga vin-temuggen!), kastat alla uppslitna förpackningar, gått ut med soporna, plockat ihop alla böcker, sorterat alla papper som legat över hela lägneheten och städat lite allmänt! Gud vad fin det blev! Allt detta gjorde jag i går, precis när jag bestämt mig för att inte skicka in skiten - jag hade supermycket energi då!

Sedan lagade jag en ordentlig middag, tog en rejäl dusch, lade ansiktsmasker och avslutade hela kvällen med att titta på den första Naruto-filmen. Jag har inte sett den förut och den var helt okej, speicellt efterom jag nu får vänta på avsnitten skall sändas i Japan! Gick sedan och lade mig vid halv nio och sov sedan i 12½ h.

GUD, vad skönt! I morse var det bara så härligt att vakna -det var rent och städat, jag kände mig fortfarande nyskrubbad och ångesten var borta! Fantastiskt!

Prince-sex!


GERMANY 1979 - Dschingis Khan, Moscau!

...och så säger man att tyskarna inte har någon humor?


Storleken spelar ALLTID roll!

..det har vi alla alltid vetat, men nu är det äntligen bekräftat!


Gud, så är man blödig också...

...det räcker ju med att titta in på Afonbladets hemsida så börjar man ju nästan grina över sådant här! Jag mår vantligtvis psykiskt illa av grymheter mot, men nu efter en natt utan sömn så är man ju lite...eh, lättantändlig!

Stackars lilla tax!

Flight of Icarus!

...med Iron Maiden får bli dagens låt!
Det är ju lite så man känner sig jsut nu, lagom bränd och fin! ;=)Bloggtoppen.se

Sådärja!

Nu är det avslutat! Jag har inte lämnat in uppsatsen. Något som för tillfället känns som ett riktigt bra beslut. Faktiskt. Men folk slog bakut lite överallt, fräsandes olika saker till mig "Det ÄR mycket bättre än vad du tror", "Du har så låg självkänsla när det gäller sådan här, det ÄR bra" och inte minst "Du är för självkritiskt"! Allt detta från folk som inte har läst uppsatsen.

Men om man utger sig för att ha gjort en sak och det förväntas av uppsatsen att den skall innehålla den saken så blir folk onekligen rätt så besvikna om den faktiskt inte innehåller det den lovar att den skall innehålla, eller hur? Och det blir som att koka soppa på en spik att få in den just nu. Den skall i sådana fall vara inne om exakt trettio minuter.  Det blir onekligen lite tajt.

Jag kommer förmodligen att svära över den igen redan i morgon, men nu är det som det är. Jag komemr förmodligen bli pikad av min "det är bara att fokusera och göra det"-bror. Fine! Så jag får ut min examen fyra månader senare.  Jag kommer förmodligen att ha ångest över det i morgon, att jag inte chansade in den, men beslut fattat och det kändes bra när det var fattat.

Jag vet ju att grunden i den är jäkligt bra, så varför slänga bort det på att lämna in en halvtafflig kopia?

Jaja, nu skall jag sluta försöka övertala både er och mig att mina beslut är de bästa och hämta en damsugare - golvet är fullt av smulor från senaste veckans ångest-kakor. *klappar sig på magen*


Är det någon som har alla Naruto-filmerna hemma? Helt plötsligt har jag en massa tid över!!Arbetshäst!

Just nu känner jag mig onekligen som en tung, trött arbetshäst.
Som har varit i gång jävligt länge och som mest bara längtar efter att få lägga sig ner och ge upp!

*suckar*
Att man aldrig lär sig!


En svag känsla!

Jag har en svag känsla av att det här håller på att gå åt helvete. Lite på grund av att jag har jobbat med samma stycke text i princip 12 timmar. När jag började beräknade jag att det skulle ta ce tre timmar. Det gjorde första delen. Andra delen ahr tagit fram till nu och det beror mestadels på att jag har så fruktansvärt svårt tt fokusera....*suckar*

Fan ta mig!


Just nu...

...är det enda jag kan tänka på är en tjej i min klass.
Hon är läskig. Skitläskig.
Hon är intelligent, påläst och näst intill sjukligt fokuserad på det hon gör. I alla lägen som har med skolan att göra. Hon kan rabbla exakta sidor, dra långa paralleller och snabba slutsatser utifrån fanimej allt. Och hon ler väääldigt sällan i klassrummet - det är hon för fokuserad för att göra. Hon kommer alltid med de snabbaste argumenten och hon blir lätt aggressiv om hon får mothugg. Jag vet, för jag har fösökt hugga emot henne. Det gick inte så bra, kan jag meddela. Hon påminenr mig lite om en jakthund!

För tillfället är det bara henne jag ser framför mig. Eller, rättare sagt, ett scenario. Hon, som opponerar på min uppsats, sliter den verbalt i småbitar och får mig att grina. När jag var yngre skulle jag aldrig någonsin föreställa mig en sådan sak - jag grät väldigt, väldigt sällan när jag var yngre. Dessutom var jag på den tiden inte lika rädd och låg dessutom ständigt i toppskiktet för min klass. För tillfället, när jag är så emotionell att jag tjuter över minsta lilla (som uppsatsen i fredags natt...), så skulle jag mycket väl kunna storgråta om hon tog i med hårdhandskarna. Och det kommer hon att göra, tro mig. Hon har gjort det förut på opponeringar och hon kommer att göra det igen. Definitivt.

Jag funderar på att vädja till damen på administrationen om att jag skall få slippa henne, helt och hållet. Så rädd är jag, speciellt just nu!

Jag börjar nog bli gammal och gaggig, nu låter jag precis som en lågstadietelev...

Jaja, problemet är att det här är i princip det enda jag tänker på just nu och det hindrar mig onekligen rätt så mycket i mitt skrivande. Jag vet att hon är färdig med sin uppsats, undrans om det skulle vara värt att lämna in min i efterhand för att slippa risken att få henne i hasorna...?!
I'm ugly but I've got a blog!

Ett tips till alla som känner att de behöver lite ironisk, cynisk och sexfixerad underhållning (jag erkänner, jag behöver det ganska så ofta faktiskt!), besök bloggen I'm Ugly bu I've got a Blog, jag kan inte rå för det, jag bara älskar porrfixerade Beta och hans sjuka humor! Sedan skriver han om sex också, jag erkänner, det är även ett av mina fritidsintressen.... Även om han är elak och krass så är det minst lika ofta mänskligt, vilket är en del av hans styrka.  Så ta er tid att kila in dit, jag lovar att ni blir upprörda över något i alla fall och då är ju dagen räddad!
Iron Maiden...

...med Run to the hills står för dagens låt!


...

SKAM DEN SOM GER SIG!


Prince...

..står för dagens låt, Get off.


För att det är sex rakt igenom!


Ett misslyckande på nära håll...?

Efter att det senaste dygnet grinat alternativt nästan-grinat fler gånger än jag kan räkna samt snart satt i mig tre paket Ballerinakex så misstänker jag att misslyckandet är nära. Mycket nära. Att det hänger på en liten tråd, men att det i princip är omöjligt eftersom jag gav upp för två veckor sedan (Nu förbannar jag mig själv för det).  Jag erkänner att jag är lite (mycket) rädd för att ringa hem och rapportera det, även om jag har förvarnat lite...

Just nu så önskar jag att jag bara sket i allt, flyttade ut i skogen och börjar försöka försörja mig på en dyr hobby, som typ hunduppfödning. Och stängde av hjärnan lite. Sluta läsa tidningarna, sluta bry mig om vad som händer i min omvärld, ta allt byskvaller (förlåt, jag menar skogs-skvaller) som sanningar samt skaffa en åtta-nio ungar att försörja på hundarna.

Men jag glömde att jag föraktar sådana människor. Jag låter som typ en bitter Klimpfjälls-Sandra och det är i mina öron inte bra!

Jag skall nog ta och skriva lite mer på uppsatsen, så att jag inte sjunker och blir ännu mer patetisk....


Naruto Shippuuden 014!

Såg det senaste avsnittet av Naruto Shippuuden, nr 014, i dag. Alla som sett programmet vet kanske att precis efter signaturvideon (för övrigt älskar jag den som är just nu!!) och alla introtexterna så brukar det komma ett meddelande från teckanarstudion. Lite olika saker, oftast ganska så roliga. Men ibland fattar jag verkligen inte. Som nu i 014.

Det stod nämligen "Itachi has no penis". Är det någon som vet bakgrunden till det?! Dessutom så trodde jag att japansk TV var ganska så konservativ, får de verklgien skriva så? Alltså, missförstå mig, jag är väldigt förtjust i yaoi och skulle inte ha så mycket emot att det blev mer sådant i showen (ja, det finns hur mycket under ytan, oftast lite halvperverst och ganska oväntat - me like ;=)), men räknas inte Naruto som typ lite av en barnshow i Japan? Visserligen en ganska så blodig sådan, men något åt det hålelt i alla fall. Jaja, det skall i alla fall bli intressant vad som står där nästa vecka - som en reaktion på gårdagens show!

image110

Sunkig!

Sitter just nu, återigen med knäna uppdragna, och dricker vin ut en skitig temugg. Har en ansiktsmask på mig som får mig att se ut som en grävling. Det är ju i alla fall fredag. Något kul måste man ju få ha!

image109

Om någon skulle se mig nu....

...så skulle de nog tro att jag inte har alla hästar hemma. Att hjulet snurrar fastän hamstern är död. Att jag har några skruvar lösa! Jag har nämligen fått tipset att man har lättare att fokusera på det man skall göra om man talar högt för sig själv, så det gör jag för tillfället. Mycket, desutom. "Nu så, Spöket lilla, nu måste du faktiskt ta och fokusera här, läs texten högt för dig nu....." osv.osv. i all evighet.

Men inte nog med det. Jag sitter inte normalt när jag skriver. Jag sitter på ena foten och vrider mina knän i ganska så påfrestande ställningar. Hela tiden! Och nu har jag börjat få antydan till en blå bristning ovanför ena knät. Dessutom gör det jävligt ont i både knä och fot, men jag kan liksom itne koncentrera mig annars.... Så kan jag ju inte ha det! Samtidigt så har jag ett par assnygga, nya lackpumps (lite liknande som de på bilden...) som jag inte har gått in ännu. Dessutom är det något med ena skon som gör att jag ibland kliver ur den med hälen, helt ofrivilligt! MYCKET irriterande! Så nu slår jag två flugor i en smäll - jag har dem på mig medans jag skriver och far runt! Jag KAN inte sitta med fötterna under mig, fysiskt omöjligt, samtidigt som jag har dem på mig!! I bland är man smart! Och så springer jag inte omkring lika mycket längre, för det går inte!

Alltså sitter jag i ett hav av böcker, pappar och odiskat proslin iklädd mina sunkiga mjukiskläder samt ett par asläckre lackpumps och pratar för mig själv..... Just nu tackar jag Gud för att jag bor ensam, min kille skulle onekligen börja undra om han såg mig så här.... ;=) Vem som helst skulle visserligen göra det. Tror att jag skall ta av mig pumpsen när det är dags att traska ut i köket.... Vill ju itne bli sedd som jordens freak...

image108

Closet Land!

Jag har faktiskt bara sett den en enda gång, men när någon frågar mig "vilken är din favoritfilm?" så poppar den alltid upp i bakhuvudet. Closet Land. En oerhört nervkittlande och psykotisk film. En barnboksförfattare i en diktatur någonstans i världen har blivit arresterad för att regimen misstänker att hon sprider revolutionära budskap genom sina böcker. Hon förhörs brutalt av en förhörsledare som långsamt bryter ner henne. Men vad är egentligen verklighet ....?

Filmen är obehaglig, påträngande och oerhört bra! Rekomenderas varmt!

image107

Något uppiggande, tror jag...

...som en söt katt! Något kul skall jag väl i all fall ha nu när jag sitter här igen, efter en heldag av plugg där ett minimum av text har producerats. Gud, ibland blir jag såå trött på mig själv!

image106

Den är verklgien jättesöt och om den var här så skulle den gärna få äta mina kakor, så att jag inte äter dem själv!!


Hiltonaffären; Varför är jag ens förvånad?

Nyheten om att Paris Hilton bara skall sitta av 23 dagar i fängelse sprids som en löpeld. Skit också!
image105

Varför är jag ens förvånad?Bloggtoppen.se

För tillfället...

.... så hatar jag mitt ex-jobb, alla dumma europeiska forskare som inte kan presentera sitt material på ett normalt sätt, alla dumma svenska författare som inte kan skriva greppvänliga texter, klockan som tickar för fort samt mig själv, som inte gjorde det här för flera veckor sedan!! *grrrr*


Filmfestivalen i Cannes 60år!

I kväll har filmfestivalen i Cannes öppnat för sextionde gången och jag erkänner, det är en het dröm att någon gång få vara där och vara med! Inte nödvändigtvis som skådespelare, gud nej, men kanske som journalist...? Det skulle onekligen vara fullständigt fantastiskt! Eller att enbart vara där som besökare, få se alla nya, härliga filmer!! Med min specialitet att vara uppe flera dygn på raken så skulle jag nog kunna få ut det mesta av den...!! Att dessutom få göra det i sina tjusigaste kläder och sippa champagne i tid och otid, det skulle onekligen hjälpa till att höja stämningen! Jag menar 20 000 är där för att delta, skulle det inte finnas plats för lilla mig? Ingen skulle ens märka att jag var där!!
image99

I år skulle det vara extra fantastiskt eftersom både David Fincher (ääälska alien 3, Fight Club och Se7en!!), Emir Kusturica, (Svart Katt, Vit Katt) och Quentin Tarantino (Jackie Brown!! From Dusk till Dawn!! Kill Bill 1&2!! Reservoir Dogs!!). Jag tror att jag skulle tillbringa mer tid i glädjespasmer än att fokusera då....

image100
image101
image102

Jag undrar dock vem som kommer att vinna Guldpalmen i år, det skall bli väldigt spännande!!

image103

Why, OMG, Why!

En blandning av direkt obehag och underbart kitch! UK:s framträdande i lördags var helt enkelt ett nytt lågvattenmärke (även om de i alla fall inte sjöng lite falskt som den där stackars tjejen i den röda klänningen för några år sedan, om någon u minns henne.....), men videon är.....tja, snäppet bättre, kan man väl säga...


Farbror Barbro och Katrin!


För att du finns!

Hittade den här på Youtube, den är så himla söt!! Jag borde göra en sådan till min katt!


En Katthaj!

image98

Miit favoritdjur är katt, det jag är absolut räddast för är haj. Snygg kombination!

Ny, het dejt!

Återigen har jag skaffat mig en ny, het dejt! Jag förstår inte hur jag skall hinna med allt viktigt i mitt liv i den här takten!
Jag lär nämligen dö av blodförfettning och hjärtattack om jag fortsätter så här...

Dejten består nämligen av en jättehög chocolate chip cookies och mitt ex-jobb.

*lalalala*

Lär ju ine visa mig på playan i sommar!

image97

Prom Queen Johnny Vera!

När jag gick ut gymnasiet så blev jag Balens Drottning. Jag hade inte ens tänkt på att det skulle kunna hända, så jag befann mig inte ens i samma sal när det utannonserdes. Det gjorde mig i alla fall väldigt glad och överrasskad! (jag hade det gamla flimcitatet " The winner?! The winner goes home and fucks the prom queen" (någon som kan lokalisera film? ;=) i bakhuvudet i flera veckor efteråt och det var en fantastisk känsla!).

Därför fick jag tårar i ögonen när jag läste om Johnny Vera i Fresno, USA, som blev vald till Prom Queen! Så underbart! Den ultimata acceptansen! Hela beskrivningen av hur populär och omtyckt på sin skola fick mig att bli varm i hjärtat! Det finns hopp om mänskligheten! Jag önskar att transsexuella hade det lika lätt här i Sverige där vi anser oss vara såååå accepterande....

image96
I want Paris dress!

Okej, jag har pratat en del om Paris Hilton här på bloggen på sista tiden och jag erkänner att jag inte är helt förtjust i henne, men när jag såg den här bilden väcktes onekligen ett habegär! Den där klänningen vill jag ha! Någon som har sett en liknande som inte kostar skjortan?!

image95


...sedan när jag fortfarnde en nyfikenhet kring hur det blir med fängelsedomen....


Naruto Shippuuden AMV!

Ja, jag tillbringar natten med bra korkade saker, jag vet. Men jag hittade den här på YouTube. Alltså, den är verkligen inte den bästa AMV:n för den här händelsen, jag borde nästan göra en egen, men det orkar jag fanimej inte nu. hinner inte heller, så håll till godo.

Det är mightuchan som har gjort den!


Barcelona!

Första gången jag såg den här videon på TV var det en magisk upplevelse. Det är den första låten som jag kan minnas gav mig gåshud! Det var näst intill religiöst. Jag tvingade min pappa att köpa LP-skivan (vi hade inte CD på den tiden), jag kan minnas det som om det var i går. Jag tror att jag var åtta-nio. Jag har dyrkat hela skivan sedan dess! Det var inledningen på en lång och passionerad kärlek till Queen!

Varsågoda, Freddie Mercury och Monserrat Caballé sjunger Barcelona.


Het Date!

I kväll har jag en het date!!!

Det skall onekligen bli spännande och jag har höga förväntningar!! Hoppas bara att det inte har alltför svåra biverkningar på mitt liv...men jag hoppas på det bästa!

Daten är med min dator och en rejäl ambrosiatårta! Vi skall ha en helväll här i mitt rum och daten kommer förmodligen att hålla på fram tills gryningen, om än inte lite längre....


image94

Sådärja...

...så var man lika slö som vanligt! Jag har suttit framför datorn i en evighet och inte fått ett skit gjort. jag skämms ju fanimej öer mig själv! Snart skall ex-jobbet in och då får jag stå där och skämmas! eller, alltså...jag kommer nog att få in något, men när det är dags för opponering...DÅ lär jag få skämmas! Ordentligt!

...och sedan lär jag ju få jobba arslet av mig för att få ihop min examen...

*brrrr*
Varför har jag så svårt att fokusera, trots att jag vet att allt hänger på det här? Hur viktigt det är?
Ibland undrar jag hur jag är funtad egentligen?


Jultomten på ESC?!

Är det ingen som reagerade på att YLE släpade in JULTOMTEN i scenen i går?! Var det ingen som tyckte att det var pinsamt? Jag höll på att avlida och lämnade rummet....

image93

Bloggtoppen.se

Bada med Kylie!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen - HM Loves Kylie ger mig habegär!! Jag älskar de där bilderna och borde verkligen pallra mig till HM och se dem IRL. Okej, jag har redan köpte både bikini och baddräkt i år, men....man (som skall jobba i stan hela sommaren) kanske har plats för en till i garderoben...?

image82
image92

Serbia; Marilja Serifovic - Molitva

Dagens låt får självklart bli Molitva. Jag får ståpäls av den!

Som vanligt så råder det en massa delade meningar om låten, diskussioner om låtstölder etc. Menmen. Det är så som det brukar var! Hittade i alla fall den här snygga videon. Man fastnar!


ESC i backspegeln!

Lite kort bara, de flesta har väl redan ältat det här fram och tillbaka flera gånger vid det här laget, men ändå;

- Grattis Marija Serifovic och Serbien! Låten var verkligen fantastiskt! I mitt tycke den enda låt som som var riktigt, riktigt bra! Det fanns många halvbra låter, men inga storfavoriter, som den här! Rent ärligt, det flesta låtarna var faktiskt rent crap, till och med.

- The Ark hade verkligen en supershow, så jäkla medvetet och tjusigt gjort! De sopade banan med de andra deltagarna! Fantastiskt och hjärtat klappade definitivt snabbare!

- Men YLE, förihelvete, JULTOMTEN?! Så jäkla pinsamt!! Ren reklam för Rovaniemi! Resten av mellanshowen var bättre, men när jultomten kom gick jajg ut och diskade, sådana pinsamheter ville jag inte vara med om!

- Och var har ni gömt PEKKA HEINO?! Kristian och Josef fick knappt godkänt, jag saknade Pekka! Han är ju en del av det roliga! Han kan allt, svarar på allt och blir sådär lagom elak! Underbar! Note to myself; skicka argt mail till SVT!

- Allt det här tjafset om att det bara är "öststaterna" som vinner för att de bara röstar på varandra. Alltså, det gör ju vi i den nordiska länderna också. Fast vi är bara så väldigt mycket färre. Det ligger väl något i saken, kan jag tänka. Förstår man vad som sjungs i sången så är man väl mycket mer benägen att rösta på den, eller hur?

- Jag tycker inte att det är ett problem att Sverige får kvala nästa år - besvisligen går det bättre för de länder som får kvala. Upprepningen gör att det fastnar och man är med benägen att rösta på det man känner igen! Sådetså!

- Förhoppningsvis så ber serbiska TV SVT om hjälp med organisationen. Förhoppningsvis.

- Förövrigt är det inte bra att äta fem kanelbullar under ESC, man får så djävulusiskt ont i magen av det....


The Ark! The Ark! The Ark!!

Kom igen nu, The Ark! Vi litar ju på er! Blås iväg Europa och spela så som ni aldrig har gjort!! Glittra ltie, för i helvete! Det är ju det som ni är absolut BÄST på!!

*håller tummarna*Så fruktansvärt trött!

Just nu är jag bara så fruktansvärt trött. Ni vet, då där trött att om jag skulle välta ett fat så skulle jag brista ut i en störtflod av tårar. Det blev en helnatt i natt igen och jag råkade ut för något osm jag inte råkat ut för på länge - jag kroknade av trötthet och lämnade in ett manus som är så pinsamt dåligt och med såpass stora luckor att jag rodnar bara jag tänker på det. Jag kommer att få skämmas ögonen ur mig på nästa möte med min handledare - det här manuset är i det skick det borde ha varit för tre veckor sedan.... Gud, det kommer att bli sååå pinsamt!

Något annat som gör att min hopplöshet känns ännu större är det faktum att jag mailade min bror om råd när det gäller min uppsats. Jag frågade vad som är det viktigaste när man söker jobb - att examen är tagen i tid utan spets eller lite senare med spets. Jag var så trött och pressad när jag skrev det att jag inte riktigt kan ha tänkt riktigt klart.
Min bror är nämligen en högt uppsatt chef på ett av Sveriges största företag och är vad man brukar kalla för "hungrig". Han är ambitiös, fokuserad, samt, begåvad och offrar i princip allt för sitt jobb. Dessutom tillräkcligt slipad för att kunna göra smarta val och rätt avvägningar i rätt tillfällen. Det går bra för honom, för han är en jävel på det han gör och som sagt, han är stenhård. Folk gillar honom, för han är väldigt rak och ärlig. Det vet jag och det borde jag har tänkt på när jag mailade honom.

Han svar löd tydligt; det viktigaste är att överhuvudtaget ha en examen, i princip lika viktigt är det att den är tagen i tid OCH med spets. Han rekomenderade mig att låsa in mig på mitt rum och ta mig i kragen och fixa det, svårare än så är det ju inte....

Det minskade ju inte riktigt min ångest, men jag får skylla mig själv som var dum att fråga. Jag borde ju ha vetat vad han skulle svara...


ESC-semifinalen!

Jag missar den! jag måste helt enkelt välja vort den i år. Hela tjejgänget skulle samlas och fika och titta på schlager i kväll. Jag var en av initiativtagarna! Jag så sååå mycket fram emot det! Jag har längtat!

Men ett stycke uppsats kom ivägen.... Jag såg de fyra första bidragen när jag åt en sen middag och de... sög stenhårt, faktiskt! Trodde nästan att jag skulle må lite illa. Eller rättare sagt, mycket illa. Okej, Israels Push the Button (som fick en nolla av DN:s recensent) tyckte jag faktiskt var roliga. Humor! ...och eftersom större delen av Europa har en riktigt twisted-kitch-humor så lär de ju gå hem. Utan problem.

Men jag är lite orolig för The Ark på lördag. Jag har sett dem live och det är magiskt. På en liten svettig klubb hösten 2000 hade jag en näst intill religiös upplevelse tillsammans med The Ark. JAG vet att de är fantastiska, och övertygad om att de är de värdigaste vinnarna, (deras gnistor strålade genom TV:n i Melodifestivalen!) men...Twisted Europa, kommer de att hålla med? Alltså, de får ju skylla sig själva om de inte fattar vinken, men... Jag vill ju trots allt att de skall vinna. Det är ju det som det hela handlar om. Lite, i alla fall.

Fit for fight!

Nu, äntligen redo för ytterligare en natt med me, myself and I! ...och mitt ex-jobb! Hoppas att soluppgången är lika vackern den här morgonen!!

Villken vacker soluppgång....

...det var i morse! Det börjar bli dags att gå och lägga sig, men egentligen vill jag inte, jag vill fortsätta plugga, det strävar på rätt så bra just nu. Men eftersom jag har åtaganden i morgon(i dag, det är ju faktiskt torsdag nu, utan att jag märkte något!) eftermiddag/kväll så måste jag sova lite snart, eftersom jag måste sitta nästa natt också och två nätter på raken utan att sova.... det körde jag ju på en sväng i höstas och det...funkar sådär.... Brukar bli lite sjuk efteråt och eftersom det här bara är en råkopia (dvs. snart skall den färdiga versionen in) och jag har åtaganden hela helgen så vore det olämpligt att bli sjuk just nu. Jag har liksom inte riktigt tid. Inte alls tid, faktiskt....

Jaja, nu är det dags att sova! natti natt!


Det ljusnar!

Det ljusnar och fåglarna kvittrar. Helvetes jävla skit. Min tid håller på att rinna ut!

...och jag har inte ens vett att få panik!


Historiska ankedoter!

Måste bara tipsa om en underbar tråd på Flashback! Superkul, om historiska anekdoter!

Du hittar den HÄR! Det har precis tagit mig 2,5h att läsa igenom det och det var SJUKT kul! Undrans hur kul det kommer vara att inte få ut sin examen i tid? *lalala*

Nu skall jag börja på mitt examensarbete! Tudilu!!


En Riktig Skönhet!

Insåg helt plötsligt att jag postat en massa lättklädda bilder på typ Kylie Minogue, Lindsay Lohan och Paris Hilton på sista tiden. Tänkte att jag måste väga upp det lite, med lite äkta skönhet....

image91

Varsågod, det arabiska fullbloded Dakar! Tjusig som få!


Mer Paris!

Jag tror att jag har fått lite Paris Hilton-feber. Jag som aldrig ens varit speciellt förtjust i henne är oerhört fascinerad av hela den här fängelse-historien. Tror att det har något att göra med att jag tycker att det är viktigt att alla skall vara lika inför lagen och nu utmanas det amerikanska rättsystemet lite grann. Mycket intresseant att se utfallet. Dessutom sitter jag med mitt superviktiga examensarbete så jag vill absolut läsa allt om alla som inte har med det att göra! ;=)

Dock måste jag tillstå en sak....Paris verkar mer än lovligt korkad. Jag blir nästan mörkrädd (tja, det är jag redan, så nervös kan jag väl medge...). Den här bilden tog enligt en stor amerikansk skvallersajt i går. Efter det att hon stått i rätten och hävdad att hon var oskyldig till allt. *lalalala*

  Får man fängsla folk för att de är så satans jävla korkade?!


image90

För övrigt...

...så ser jag ut som en julgris för tillfället. Var med i en 'Gå ned i vikt tävlig' som slutade i juni förra året, som jag faktiskt vann och kunde välja att köpa kläder i strl 38/36! Just nu vågar jag inte ens ställa mig på en våg och alla mina sommarkläder sitter obehagligt tajt..... Blä!

image89

Vill inte!

Borde verkligen plugga nu. VERKLIGEN!

...men det enda jag verkligen vill gära är att surfa en massa yaoi och lyssna på Amy Winehouse alternativt Anthony and the Johnsons. Hela natten. Inget annat. Och jag vill definitivt inte gå på det där mötet i morgonbitti. Jag vill inte ringa gyn och beställa tid för cellprovtagning som jag har skjutit upp i nästan tre månader (tänk om det gör ont?! tänk om de hittar något läskigt?!). Jag vill inte jobba i morgon. Jag är inte ens säker på att jag vill ta ut min examen just nu. Det skulle vara trevligt och sitta på en uteservering någonstans och dricka iskallt vin, samt titta på körsbärsblommorna som slagit ut.

Någon som känner till ett sådant jobb?!

image88

Bloggtoppen.se 

Bilden kommer från Muri

Home Made Kazoku....

...står för dagens låt, Nagareboshi; Shooting Star!


Gud, varför har jag aldrig läst japanska?!
Kan knappt ett ord, skulle kunna beställa ramen genom att intensivt upprepa det, men inte mycket mer. Skulle nog kunna bli trött på ramen i längden....Free Paris?

Nu har cirkusen dragit i gång! En petition för att få Paris Hilton frisläppt har publicerats på "hennes" Myspace-sida (personligen tvivlar jag strakt på att det verkligen är hennes Myspace-sida, skulle hon verkligen dras med en som är så jäklans ful? Till och med jag har fixat en snyggare...). Hennes fans uppmanas att skriva på för att övertyga Terminator-Arnie att benåda henne. Om man nu tycker det motsatta, så kan man istället skriva på för Jail Paris Hilton, som verkligen vill se till att hon hamnar bakom lås och bom!

Intressant att hon väcker så stort intresse, lilla Paris. Mitt enda inlägg i debatten är att folk som kör fulla är livsfarliga för allmänheten, folk som kör men indraget körkort är korkade (dvs. i förlängningen också farliga för samhället) och att ett rättssystem som låter de "Rich and Famous" slippa sina straff är ute på jäkligt hal is.


image87

Snygg bild, i alla fall....

Rehab!

Dagens låt är Rehab med Amy Winehouse!

Hennes röst fortsätter att ge mig gåshud!
Trött!

Fattar inte vad jag har gjort, jag har sovit åtta timmar i natt (okej, 1 ½ av dem var snoozande...) men jag är i alla fall trött som kattunge! (kattungar sover 18h/dygn...) Fattar inte! Jag har en massa viktiga saker som måste göras, men INGET blir gjort! På fredag skall råkopian av mitt examensarbete in, och jag är kokt, stekt och flamberad om jag inte tar mig i kragen innan dess!

*lalala*


A Small World - De utvalda!

Var det någon som såg dokumentären om Erik Wachtmeister och hans community "A Small World"? Jag har läst tidigare om den i DIego, så jag var tillräckligt nyfiken för att spendera en timme framför TV:n för att se den.

Det kändes som om den var gjord lite för att väcka en diskussion om 'the rich and famous', men jag vet inte riktigt. Det är klart att man hoppade till lite när Erik utan att höja på ett ögonbryn hyr en våning för 9 000 dollar i månaden (han kanske kan tänka sig att betala mina studieskulder genom att ge mig ett tjusigt jobb...?) och till viss del blev man väl lite imponerad av hur lätt alla kontakter som skakades fram, men förutom det....

Det som väckte mitt intresse var mer de hormonstinna hannarna som tjafsade i styrelserummet när den amerikanska VD:n introducerades ( det var faktiskt jättekul till och med - det var solklart att någon skulle behöva lämna företaget och jag kunde av den där lilla snutten ha satt alla mina samlade tillgång på vem det var som skulle få gå....) och att Louise
Wachtmeister tydligt stördes av kameran och ständigt såg mer eller mindre stel ut. Hon gav ett väldigt sympastiskt intryck i artikeln i DIego, så jag blev lite...besivken, nästan, över hur tydligt...jag vet inte, stel (det får bli det ordet igen) hon var. Men okej, att ha en kamera uppkörd i ansiktet i under en längre period kan väl inte vara sådär jättekul....

Dock var det inget som jag blev alltför upprörd över, faktiskt. Syftet var nog att man 'borde' bli det, men är det verkligen någon som störde sig på det där? Nätverksbyggande finns i alla dess former, så varför inte på internet? Visst, alla kan inte bli medlemmar, men så är det med varenda country club och socitetssällskap över hela världen!Amy Winehouse!

Dagens låt är Back to Black med Amy Winehouse.

Hon har en så fantastisk jazz-röst att jag riktigt får gåshud!! Underbart!!

image85

Paris in Prison!

Jaja, jag vet att alla vet vid det här laget att Paris Hilton är dömd till fängelse i 45 dagar.
Men vad tycker folk om det? Jag tycker att hon har varit så jäklans nonchalant och korkad att hon får skylla sig själv. Kom igen, någon respekt för ett samhälles rättsväsende måste man väl ändå ha?!
 Men frågan är om det verkligen kommer att bli av - hennes föräldrar kommer säkerligen att dra i några trådar och så hon slipper säkert....

image84

Jag sneglar på Lindsay Lohan!

Jag har egentligen aldrig brytt mig speciellt mycket om Lindsay Lohan. Visst, jag gillade henne i Mean Girls (ja, jag har en svag punkt för chick-flicks) och när jag var yngre gillade jag Föräldrafällan. Men inte speciellt mycket mer än så. De senaste åren så har det skvallrats enormt mycket om henne. Fester, rehab, bråk och gud vet vad. Inte mycket som jag brydde mig om alls faktiskt.  Men när jag så den här bilden av henne så kan jag inte låta bli att tycka att hon ser jäkligt fräch ut på den. OCH...så vill jag ha den där magen och den där bikinin!

image83

Det är nog magen och bikinin som gör hela bilden! För bikinin är så jäklans snygg!


Naruto Shippuuden Opening!

Bara för att jag får ståpäls av den!


H&M loves Kylie!

Jag har visserligen redan köpt både en bikini och en baddräkt i år, men när jag ser bilderna från H&Ms nya Kylieinspirerade strändkläder så känner jag.... habegär, milt sagt!!

Den här vill jag HA, tack!

image82


...och gärna kroppen som tillhör den, tack! Brun och fin - själv blir jag alltid röd som en räka!

Dagens låt är...

...Wind med Akeboshi.


Ingen anledning!


Bakfull!

Det blev sent i går och massor av dricka!
Massor!
Så nu kräks jag....Kände mig helt okej i morse, steg upp duschade och åt frukost. Lite ont i magen, men inte så farligt trodde jag. Tji fick jag! Nu spyr jag galla.


Grrr!

Det har varit omöjligt för mig att logga in på bloggen de senaste dagarna! Oerhört irriterande! Ok, mina 'odödliga' tankar kanske inte saknas någon, men det har i alla fall varit frustrerande.... Jag har ju minne som en guldfisk, så det som jag tänkte berätta för omvärlden är nu lååååångt borta!

Jaja, jag tror ni överlever utan det! ;=)

Is the world still spinning around?

Ni vet när man är berusad och ligger i sängen/på golvet/övrig valfri yta, så snurrar hela världen. Har någon varit med om det någon gång? Att hela världen har fått spinn inför ens ögon? Mig har det hänt ett antal gånger och det har aldrig känns speciellt konstig, jag har ju varit ganska så full.

Men i går var det faktiskt läskigt. Jag satt i en datasal i skolan på eftermiddagen när hela världen helt plötsligt började spinna runt mig. Först så skakade jag lite på mig och försökte fokusera. Det försvann en kort stund och sedan kom det tillbaka. Då drack jag lite vatten och samma sak hände igen. Tillslut drog jag upp mina middagsmackor och åt dem och då försvann det. Så jäklans läbbigt!

Och jag som hade sovit ordentligt på natten och ätit både frukost och lunch....


Dagens låt är...

....What Hurts The Most med Rascal Flatts!
Bloggtoppen.se

1:a maj!

När jag var yngre så brukade jag sätta i ära att göra något politiskt den Första Maj. Visa en tillhörighet och trycka på en ståndpunkt. I dag har jag ätit pizza och kolla tpå American Idol. Ja, jag plugga lite, men inte nämnvärt så mycket som jag borde göra. Utan jag satt och tjöt framför "Idol Gives Back"-avsnittet istället. Gud, vilken rebell jag verkligen inte är längre....


Valborg i Uppsala!

Så har ännu en Valborg i Uppsala passerat. Det gick fort, måste jag säga. Och jag är hemma tidigare än vad jag brukar vara, vilket nästan känns lite...konstigt. Men bra!

Har ätit i lååång och härlig champagne- och våffelfrukost, suttit i parken och kolla på folk, lyssnat på rektorns tal (okej, jag erkänner, jag hörde faktiskt inte ett ord av vad han sade, men ändå ;=)), grillat och spelat en massa spel. Allt ahr varit väldigt långt och sansat, och väldigt bra! Har njutit hela dagen och bara haft det bra!

Dock svider det just nu i min hals och ajg misstänker att det faktum att jag blev rejält nedkyld i parken i dag kommer att visa sig i halsen i morgonbitti. Skit också, men det var det nog värt! I alla fall känns det så nu!


RSS 2.0