Mycket intressant händelseutveckling!

Det är mycket intresant att en alkoholskadad hjärna som min kunde snappa upp tillräckligt mycket för att skriva den där tentan jag hade i morse. Visserligen har jag varit på föreläsningar och seminarium, men den sammanlagda tiden som jag pluggat är minimal. Yeee-ha! Än är jag inte alltför hjärnskadad!

Sedan får man ju se om den blir godkänd, men överlag kändes det bra! Vissa delar kan fälla mig, men ajg ser positivt på det hela! Det måste jag ju liksom, jag har en uppsats och ytterligare en tenta inom de närmaste två veckorna att ta hänsyn till....

Men i helgen skall jag slappa! Skall dra till en tjejkompis i en stad en bit härifrån och bara njuta av livet!! Och kanske alkoholskada min hjärna Ytterligare....!
GUD,det skall bli skönt!

So long!

ps.
jag ahr skickat ut lite trevare till olika kontakter om de kan hjälpa mig skaffa praktikplatser i olika länder och nu börjar svaren trilla in! GUD, ännu härligare!!


The Cat from Dune!

image125

För att citera Svullo; HAHA, alla ni som fattar!!

Bloggtoppen.se

Händelserna i Rangoon

Jag följer händelseutvecklingen i Burma/Myanmar med spänning. På ett sätt är det otroligt upphestande och spännande att folket demonstrerar fredligt mot militärdiktaturen, på ett annat sätt oerhört skrämmande. Jag skall försklara hur jag menar. Upphetsande eftersom det kan leda till att landet äntligen demokratiseras och blir fri från diktaturen, skrämmande eftersom militären vanligtvis brukar gå hårt åt dem som sätter sig upp mot dem - det skulle vara hemskt om händelserna utvecklas till ett blodbad! Tyvärr så är det ganska troligt att det blir våldsamt, men samtidigt så finns det en chans att det finns delar inom militären som vill se en fredlig lösning, annars ser det nog rätt så mörkt ut....

Jag är definitivt ingen expert, men diskutera kan man ju för det mesta tillåta sig!

image124

Mårran+Chocolate Chip Cookies+Te

image111image121image123
Den här bildserien representerar min dag och de tankegångar som följer den!
Ja, jag är enkelspårig för tillfället!


image122

Beth Ditto & Mika saves my day!

Det här är första dagen på en hel evighet som jag är hemma under dagen. Lyxen av att ha ett kylskåp nära(proppfullt med chocolate chip cookies, ambrosiatårta samt glass i frysen! Kan det bli bättre inför tentan i morgon?!), en säng (JA, jag vill gå och lägga mig,trots att jag sov 8-9h i natt, NEJ, jag tänker inte tillåta mig att göra det) och lugn och ro förtas lite av att jag faktiskt inte har den minsta lust i världen att plugga, att jag inte kan koncentrera mig samt mitt inre bara skriker åt mig att skriva alla rätta svaren på ena låret (bra idé, egentligen, tack mitt inre Det!)och sedan krypa ner i sängen. Blä!

Menmen, så får det ju inte gå till! Och då behöver man något som piggar upp!
Och det gör verkligen Beth Ditto & Mikas duett!! Visserligen tycker jag inte riktigt att Beths fantastiska röst riktigt kommer till sitt rätta, menmen, man kan ju inte alltid få allt!
Apple Jack!

image120

Det är ingen fara, bara lite mer nostalgitrippar från min sidan! Jag mår fortfarande bra, tro mig!


Bun-O-Vision!

Alltså. Jag borde plugga, min tidsrymd inför tentan på fredag är ständigt minskande  - and I couldn't care less... I alla fall är det så det känns, men jag väntar bara på att den stora panikan skall rulla in. Den kommer, det gör den alltid!

Om jag inte borde plugga till tentan så borde jag skriva på min uppsats. *lalala*

Om jag inte pluggar för tentan eller skriver på minn uppsats så borde jag sova - hela kroppen skriker efter sömn just nu, trots att jag har hållit hårdare på sovandet under den sista tiden än vad ajg brukar göra (jag vet, det är ett tecken på att jag har blivit gammal och gaggig!)

Gör jag något av ovanstående saker? Neeeej, varför det? Varför göra det man borde?!

Istället sitter jag fastklistrad vid Angry Ailen Productions. Och deras Bun-O-Visions!! Genialt!


Who's The Bitch Now?!

Dök över det här klippen på Youtube!
Fullkomligt underbart, men så är jag ju lättroad!


WTF...?

Jag har fått utslag på skinkorna! Utslag som är väääldigt lika finnar.....

Damn! NOT sexy!


Private Dancer

En av mina absoluta favoritlåtar av Tina Turner. Men jag hade aldrig sett videon tills för några minuter sedan.
En är vacker! Men av någon anledning hade jag väntat mig mer Lap Dance och mindre Ballroom Dancing!
Men det är klart, Tina brukar ju ha klass!


Jag försöker....

...sluta med socker nu igen, men inte räknade jag med att det skulle ge resultat så här fort, kolla bara här!


The mass of the ass...?

"The mass of the ass plus the angle of the dangle equals the scream of the cream."


- In country, Bobbie Ann Mason


Okay, I'm an oooold fart....

Okej, jag bestämde mig för att skita i om mina kusiner fick ser "hej-jag-är-full-som-ett-ägg"-bilderna och gav dem obegränsad tillgång till mina bilder....

Alltså, det är jag som är en gammal stofil, kan jag ju bara säga....Jag glömmer hela tiden bort att "ungdommar" är bra mycket bättre på att nätverka än vad jag är! Bevisligen! ...och mycket bättre på att ta en massa foto, också! Shit, jag bara väntade på att det skulle komma något som skulle platsa i typ "Girls gone Wild" och det var fanimej inte långt ifrån....Oh, Goood, I'm an OLD fart!

Okej, de kan väl max tycka att jag ser lite sliten och skabbig ut på bilderna, men mycket mer än så kan de inte säga....

Jag tror att jag skall ta och konservera mig lite till, minsann....


...det där med Facebook....

Jag har fått problem via Facebook.
Missförstå mig rätt, jag älskar Facebook, hänger där flera gånger per dag, kollar bilder, uppdaterar och fixar och donar. Lägger dock väldigt sällan ut bilder själv utan låter andra stå för det. Tyvärr blir det ofta partybilder där jag ser ut som ett litet fyllo med allt på sne (Gud i himmelen, den dagen jag börjar söka jobb är det dags att un-tagga mig på en raaad olika ställen...). Inte så kul att visa upp för släkt och vänner. Inte så smart att lägga upp på unternat, kan man kanske tänka.

Nu är det så att en rad av mina yngre kusiner har börjat med Facebook. De som fortfarande går på gymnasiet och som jag kommer ihåg när de sprang omkring i blöjor (jag har ett jävligt bra minne, faktiskt....). Och som jag av olika anledningar inte har sådär superbra kontakt med - mest med anledning av att de gick i blöjor när jag ansåg mig vara smart mellanstadietjej.

Men jag tycker ju om dem och så och kan absolut tänka mig att vara "vän" med dem på Facebook. MEN....nu till kråksångens krux.... De där bilderna, som jag ser ut som ett litet fyllo på....De är ju faktiskt ganska så många vid det här laget. Äckligt många, till och med..... Men mina små, söta kusiner...de kommer ju märka att jag har gett dem "Limited action" till min profil.... En profil som jag inte tänker visa för någon chef någonsinn.....

Ska jag räkna med att de faktiskt är mogna nog att se att den gamla kusinen faktiskt inte är ett litet misslyckande? Eller skall jag ge med chansen att öka på min ställning som det svarta fåret i släkten? Jag har redan lyckats göra det rätt så bra själv genom att vara den där lilla ungen som ifrågasätter allt och alla, gärna när jag är myyyycket mindre än vad de är och egentligen borde ha lärt mig att veta hut...tja, jag har lärt mig den hårda vägen att barn skall synas och inte höras, i alla fall ibland....


Det är lördag...

...det regnar ute, jag sitter hemma och väntar på min pojkvän. Vilket mähä jag är!

...dessutom hade jag en intensiv lust att mucka gräl i dag i tvättstugen - det kom en kille och snodde tvättmaskinen som jag tålmodigt väntat på i säkert yio min! Synd att jag är en sådan jävla mes att jag inte ens sade ett ord.

Jag hoppas att killen min är dyngvåt när han kommer hit, så har i alla fall någon straffats för det här!


Uppiggande ponny!

image119

Så här såg en av mina favorit-My Little Ponies ut när jag var liten!

Okaj, jag behöver något rosa och fluffigt för att pigga upp mig!!


Det är inte mycket med mitt liv...

...just nu. Det känns som om det enda jag gör är att sova (stor prioritering i mitt liv!), fundera över hur jag skall orka igenom dagarna och hur jag skall skaffa mat på lämpligaste sätt. Vilket stimulerande liv det låter som!

Javisstja, mellan mina sovpass så går jag på föreläsningar,möten, lektioner, annordnar möten, redigerar insändare, rekryterar samt försöker att vara social och komma ihåg att tvätta håret.

Livet är krångligt ibland...

Bloggtoppen.se

Askallt!

Håller ju fanimej på att frysa näsan av mig! Fattar inte när det blev tillåtet att ha det så här i september?!
Jag fryser som en utter i en isvak och har dragit fram yllesjalarna och stoppat undan sommarkläderna för gott
(eller, rättare sagt, till jag skal på charter i november...). Men bevisligen så fryser inte alla lika mycket som jag! en del av tjejerna på mina kurs har fortfarande linnen och t-shirts! Vad i helvete?! I vilken Geysir har de badat i?!
Okej, jag har också haft höstar/vintrar som jag inte har frusit så mycket - mest beroende på att jag har solat solarie som fasiken alternativt tillbringat halva perioden i typ Asien för att hetta upp blodet ordentlgit!

Jag vill ha tips och knep för att överleva hösten! Jag har redan börjat med -massor-av-te-och-kakor för att överleva.
Jag kommer att se ut som en julgris lagom till jul!

Moget, billigt luder!

Efter en tuff vecka med massor av möten, events, jobb (och tyvärr i princip inget pluggande) så behövde jag slappna av ordentligt. Jag önskar bara att jag hade gjort det på något annat sätt än att supa skallen av mig. Min mage är kass och jag börjar undra om mina återkommande minnesluckor egentligen beror på någon slags hjärnskada.... Självförvållad, antar jag... Men är man smidig som ett kylskåp så är man! Jag hade jättekul, i alla fall det jag minns! Gud, vad hemskt det där låter. Jag spydde tydligen i ett handfat också, och när jag hörde det så ville jag bara dra något gammalt över mig och stanna där fram tills jul! Det är skabbigt att spy i handfat! Ytterst skabbigt! Och ännu skabbigare vid min ålder! Väldigt moget av mig, måste jag säga.

Dessutom har jag kommit fram till att om man ser ut som ett billigt luder så får man betydligt mer manlig uppmärksamhet än om man inte gör det. Kanske helt logiskt, men i går fick jag det i alla fall bekräftat. Festen jag var på i går var en temafest och då klär man sig efter temat. Synd att inte alla man träffar på väg till och ifrån festen vet det. Folk vände sig efter mig och stirrade. Intressant i sig, jag är inte vanligtvis en person som får folk att vända sig efter mig på gatan.

Menmen...väl på festen träffar jag några kompisar till tjejen jag gick dit med, själv har jag aldrig träffat dem tidigare. En tjej och en kille, astrevliga och vi hade kul. Belv ganska fulla som sagt. Och helt plötsligt när vi sitter ute på en balkong så ör jag och killen helt plötsligt ensamma. Då tar han tillfället i akt och börjar prata om mina bröst! Hur vacker min klyfta är, att alla killar i hela lokalen måste ha stirrat på dem och att de är assnygga. Okej, jag höll visserligen med honom till viss del - mina tuttar är assnygga, det tycker jag också, men sitta så där och stirra på mig som om han skulle vilja begrava ansiktet mellan dem och dessutom tala om det för mig. Jag vet inte riktigt, det är liksom inte min uppfattning om en trevlig konversation med någon som jag definitivt inte vill ligga med. Så jag gick. Det var synd att han sade så, för han var verkligen trevlig och jag kände liksom att jag var tvungen att undvika honom och hans tjejkompis när hon var med honom under resten av kvällen.

Sedan visar det sig att en kille som jag stått och snackat med ganska så länge senare under kvällen gör mig "sin kur". Alla som känner honom fattade det och försökte dra mig därifrån, men jag fattade inte! Jag var ju full som ett ägg och tyckte att han var trevlig. INTE trevlig så "hej-jag-vill-knulla"-sättet, utan bara trevlig. *suck* Bara för att man ser ut som ett billigt luder!

Jesus he knows me!

En favorit i repris!


Apropå...

...absolut ingenting så kommer min kille eventuellt få det där ex-jobbet i ett soligt land i söder!

Come on, Babylove!
Jag packar solcremén och mitt CV fortare än du hinner säga "visumsansökan"!!


Blåsa!

Mitt under ena tån! Och den har gjort asont i flera dagar,så alldeles nyss bestämde jag mig för att göra mig av med den! Då sprack den och jag fick innehållet i ansiktet. Så äckligt att jsg nästan spyr.....


Jaja...

...jag är jävligt seg för tillfället, jag är den första att erkänna det! Jävligt seg!

Menmen....jag brukar ju komma igång med jämna mellanrum, så om en dag eller två....


ps.
Jag tror jag tycker synd om Britney. Riktigt synd om henne. Hon skulle anställa mig om som sin PR-agent/Informatör/personliga coach. Jag skulle göra henne normal igen i allmänhetens ögon. Men fan vad det skulle kosta!


Soft weekend!

Min helg var riktigt laaaat! Åkte till en kompis i Stockholm över helgen. Det var bara bio, god mat, shopping och i lördags -> utgång med tjejerna! Vi laddade med champagnedrinkar och snacks! Fy faan vad skönt! Det har varit en superhelg, även om mina fötter var nära på att gå av i lördags kväll - jag hade på mig tjusiga högklackade sandaletter som jag tidigare aldrig haft minsta problem med. I lördags stapplade jag runt som en skadeskjuten kråka inne på dansgolvet, men som tur var så var det så fullproppat att typ ingen märkte det, alla skuffades ju hit och dit. det gjorde så satans ont att på hemvägen tog jag av mig dem och gick barfota tills en kompis erbjöd sig att byta skor med mig!

Jag fick dessutom orentligt med energi fårn helgen - det kommande veckorna är hetsiga och fullproppade och i går hade jag ett riktigt hevetesschema, men min nya energireserv tog mig igenom den så lätt att jag faktiskt blir förvånad! Det enda som jag inte prioriterar just nu är är min uppsats och mina studier! *lalalala*

Dessutom har det snabbt blivit riktigt kallt - i natt blev jag tvungen att plocka fram extrafilten och det hade jag inte tänkt göra före början av oktober.... Jajaj, nu har jag i alla fall en kopp rykande te framför mig och det gör ju faktiskt kvällen lite roligare!

RSS 2.0