God fortsättning!

God fortsättning! Snart är det nytt år och man får hoppas att blir minst lika bra som det här året!


1 000 Inlagg?!

Mitt forra inlagg var mitt 1000e och jag markte det inte ens. SHIT, det hade jag ju tankt fira nagon gang...

Men, men, det far val vanta tills det 2000e, om jag orkar sa lange... ;-)


Uppiggande LOL Cat

Behovde det har just nu, sa att jag overlever dagen. Och resten av veckan. Utan att doda nagon med en haftapparat eller nagot annat lika trevligt verktyg som jag har till hands. Kanske kan strypa nagon med presentsnorena som jag har till "festliga tillfallen"?!

Jullangtan!

Just nu ar jag trott pa allt och langtar hem! I nasta vecka gar planet hem till Sthlm och det skall bli underbart. Jag kanske kan lugna ner mig sapass mycket att den har bloggen kan sluta handla sa mycket om min ilska och lite mer om andra saker. Vore inte det bra, sa sag?

Tja, det varade ju inte så länge...

Det dar med att mina kollegor kan vara underbara? Jo, det var ju trevligt att ha en dag da man kande som sa.

 

Sedan, i dag, nar jag av olika anledningar inte kunde vara med pa morgonmotet sa fick jag en dolk i ryggen av en av mina kollegor ( 'hon gjorde inte si, inte sa, blaaaa' i princip). Kul. Ibland undrar jag om det ar mig det ar fel pa, eller om det bara ar sa alla blir behandlade har. Kommer jag fram till att det ar mig det ar fel pa sa maste jag nog se till att flytta hem och ga i terapi, jag vill ju inte vara den som det ar felet med.

 

 

Som tur var har jag dock nagra underbara kollegor fortfarande, och min 'medchef' ar en av dem, och han blev asforbannad, sade att 'sag det dar direkt till henne, istallet for att spy galla bakom hennes rygg nar hon inte ar har och kan forsvara sig' samt 'det ar flera som har gjort si och sa forut, varfor tar du upp det har nu?'. Underbart! dock ar jag nu fullt medveten om att mitt kontor bestar av annu fler backstabbing bitches an vad jag trodde. Kul.

 

Vet ni vad? En av de varsta sakerna med att vara chef ar att jag inte kan ga till den har killen, ge honom alla arenden som jag har attagit mig att hjalpa honom med, och bara saga 'skot din egen skit sjalv i fortsattningen!' och dumpa det pa honom. Nej, jag maste sta over det har och det tanker jag gora. Men nar jag tanker pa vad han sade har jag lust att ga hem och grina i duschen.

 

 

Folk har tanker inte pa sadana saker, att man kan gora andra ledsna.

 

 

 

 


Underbara manniskor!

Jag vet att det har har utvecklats lite till en arg-blogg, dar jag bara skriver nar jag ar arg och det kanske ar bra, att kunna ventilera lite da och da.

 

Men, i dag vill jag skriva om hur underbara manniskor jag jobbar med. Fast det borjade ju med att jag blev arg...

 

En av cheferna kom in till mig pa mitt kontor och borjade skalla over hur de i mitt team inte kunde skota sina jobb pa ett tillfredsstallande satt, att han alltid fick vanta pa sina rapporter och att de klagade pa att onlinesystemet vi anvander ar slott.

 

Da forklarade jag att en av datorerna faktiskt ar trasig och att vi inte kan gora nagot nar systemet inte fungerar, varpa han drog ut i en lang harrang som i princip bestod av att "varfor har du inte skaffat en ny dator, varfor ringer du inte IT sa de kommer och fixar det har?!" och da tappade jag humoret och det blev val inte riktigt en skrik-match, men mer en rejal hojd-rost-match, eftersom jag har skickat den dar sabla datorn for reparation fyra ganger och for att IT ar nere hos oss mellan fem och tio ganger i veckan och han han da mage att forsta anklaga mitt team for att inte skota sitt jobb nar de inte ens har de mojliga verktygen och sedan anklagar mig for att bara sitta och titta pa, da kan jag helt enkelt bli vansinnig.

 

Mitt i allt det har sa kom en av tjejerna i mitt team och lyssnade en stund nar bade jag och chefen hojde rosten mer och mer och till slut sa tog hon chefen i handen, ledde honom ut ur rummet och sade helt enkelt att "nu har ni talat klart, du skall inte gora henne upprord, hon aker snart till Sverige och skall slappna av och fira jul, och fortsatter du sahar sa gar inte det!!". Och han gick. HAN GICK!

 

Underbara, underbara manniska!

 

 


Paraplydrink!

Ja, i morgon skall jag forverkliga mitt firande med en paraplydrink nere vid stranden. Och tanka pa snokaoset hemma i Sverige och njuta. Just nu ar det runt 36C om dagarna, inte illa!

 

Men, det skall bli kul att aka hem till jul anda, just nu njuter jag, men jag skulle inte vilja sitta pa stranden 24e December, da skall det vara sno i massor, iskallt och kolmorkt!

 

 


RSS 2.0