Gamar!

Det har ar helt fruktansvart pinsamt, men flera av nytillskotten inom foretaget jag jobbar pa (bagge inom Senior Positions) ar sa giriga att det bara stanker om det och jag skams a deras vagnar, for de har inte vett att gora det sjalva.

Jag ar ansvarig for att dela ut reklammaterial, sa jag far se det pa nara hall.

Exempel fran de har tva personerna, vi kan kalla dem X och Y;

 

- Pa ett mote lamnar min chef over nagra nyckelringar till en saljare for att han skall lamna det vidare till en viktig kund. Det ar lite finare nyckelringar med detaljer i lader och nar X ser dem sa kastar han sig nastan over dem, tar dem fran saljaren och studerar i detalj samtdigit som har sager saker som 'ah vad fiin, good quality, vart kan jag fa tag i likadana?!' och min chef far saga till honom ( han fick till och med saga 'Lamna tillbaka dem! Du far hamta ut egna!') att han skall lamna ifran sig dem till saljaren. Som en blixt efter motet sa star han vid mitt skrivbord och fragar efter dem, och han vill gaaarna ha tva. Vid flera tillfallen efterat sa ber han om nyckelringar, men specificerar inte vad han vill ha, och nar han far andra, sa kraver han att fa byta dem. 

Spökets kommentar: WTF?! det ar nyckelringar. NYCKELRINGAR?!

 

- Pa mitt skrivbord star nagra muggar som skall vidare till kund och Y kommer forbi mitt kontor i annat arende. Fem minuter efter det att han har gatt sa ringer det i min telefon, det ar Y som fragar om han inte kan fa en mugg till sitt kontor. Visst sager jag och skickar en mugg, men tar en annan modell, eftersom han inte namner nagot om det. Han skickar nagon fran sitt kontor som hamtar muggen men ringer bara nagra minuter efterat och gnaller (ja, den har gangen var det gnall) om att muggen inte var som den som stod pa mitt skrivbord. For det ar ju en SADAN han vill ha. Den som ar sa fin, tjusig och sa mycket storre. Till slut skickar jag en sadan mugg for att fa tyst pa hans gnall. Han skickar inte tillbaka den som ar felaktig.

 

Spökets kommentar: WTF?!! det ar porslinsmuggar. MUGGAR!?!

 

Det har ar alltsa man pa Senior positions, som borde veta bra javla mycket battre. Det ar ju PINSAMT att de gar och tigger gratisgrejor och sedan gnaller om att det inte far EXAKT vad de sjalva vill ha! Hu jeda mig, ar allt jag sager!

 


Vill man ha en festlig måndag...

...så kan jag ju tipsa om att gå ut med sina kollegor och dricka lite alkohol på söndagskvisten.

 

Det sätter definitivt sprätt på både det ena och det andra. Som magen, till exempel. Totalt väck är den, tur att jag planerade en heldag på kontoret, annars hade jag inte klarat mig....

 

 

Tur att jag drack öl i alla fall, och inte Jack Daniels som kollgerona gjorde!

 


Jag blir så trött...

...när någon ringer tio minuter EFTER avtalad tid och berättar att de "sitter fast i bilkö", fast man kan höra i bakgrunden att personen i fråga inte alls gör det.

 

Jag blir ännu tröttare eftersom jag inför jsut det här mötet specifikt förklarade att tiden var viktig eftersom min chef gärna vill vara med och han har ett plan att passa på eftermiddagen. Ergo, tiden var VIKTIG.

 

Och så blir jag supertrött när personen ifråga säger 'jag kommer om tio minuter'och det går en halvtimme och de har fortfarande inte dykt upp. Och ringer inte.

 

Det här mötet handlar bara om cirka 40,000 USD, men det kanske inte är så viktigt.

Jag kanske skall ringa någon annan. Någon som kommer i tid....


RSS 2.0