Trög

I dag ar jag bara trog, inte ett skit blir gjort och allt star bara stilla. dessutom ar det fredag, halva kontoret ar borta pa bon och jag har hemlangtan. Desutom har jag hemlangtan och skulle aka i morgon om jag bara fick den dar @#$%&^& biljetten. I dag ar allt bara okonstruktivt, jag far inte ens andan ut att skriva ett ordentligt blogginlagg! Grr! Titta pa den ahr bloggen, just nu ar det bara sma arga inlagg! En akta Argblogg!

Det gar fort nu

Jag har borjat packa, trots att jag inte har biljett hem annu. Maste tranga in min chef i ett horn och se till att en biljett bokas snarast, for jag har sa mycket som maste fixas som ar relaterat till just det datumet. Dagarna gar och i dag raknade jag efter, det ar i dag 46 dagar kvar tills jag aker och har tycker alla att jag ar sjukt tidigt ute, men pa ett mentalt plan ar det bra att ha allt redo, jag kan slappa av pa ett annat satt da....

GE MIG BILJETTEN!


Tank,

...snart ar jag pa vag! Kan knappt tro det, det kanns bade underbart och skrammande!  Laskigt ocksa. Far med jamna mellanrum emotionella overflows och blir stirrig, men de ar korta och det gar over. Maste intala mig sjalv att jag alltid kan aka tillbaka, nar tillfalle ges. Bara for att jag aker nu sa betyder inte det att jag inte kan komma tillbaka. Eller hur?

 


Det ar mycket nu

Allt bara virvlar om mig just nu och jag skulle behova 48 timmar per dyng. Och det blir inte battre av det faktum att varannan vkall har jag moten och varannan kvall, nar jag skall arbeta av grejor, sa finns det ingen el. Grattis tjejen.

 

Det skall bli det basta med att flytta hem! EL! att kunna saga "du far den har rapporten/texten/whatever pa mandag" och det blir KLAR for att du har haft EL hela helgen. Det ser jag fram emot sa jakla mycket!

 


RSS 2.0