Elaka människor

Jag har en tjej pa jobbet som ar gift med vad jag skulle vilja beteckna som "elak manniska". Eller kanske mest "uttnyjtande manniska". Hon ar hans andra hustru och far darfor inte lika mycket ekonomiskt stod som den forsta, vilket gor at thon ofta maste fixa egna grejor med sin knapra lon.

 

Tjejen har lanat pengar, tagit korlektioner (hon fick A fran lararen) och har nu kopt en bil (hon korde inte upp - hon kopte ett korkort...). En jattefin bil. Hennes man har redan ett diselslukande monster till bil som han knappt har rad att kora.

 

Sa nu har han bestmat att hon inte tillrackligt kompetent att kora bil sjalv annu och att hon maste trana mer - och da lana ut bilen till honom. Dock tranar han inte med henne utan fortsatter att tala om for henne hur vardelos som bilforare hon ar, kor hennes bil konstant och lamnar sitt dyra monster hemma.

 

Jag haller pa att bli vansinnig pa honom! VANSINNIG!

 

 


Big Fat Attitude

Alltsa, far jag fraga en sak?

 

Har folk skitkonstig attityd till det har med hierarkier hemma i Sverige ocksa? Ni vet, "jag ar faktiskt CHEF, alltsa ar det har under min vardighet"?

 

Fan, jag har en ny kollega som blev supersur over att jag shcemalagde honom tva heldagar pa en kommande massa, nar det ar HANS produktgrupp som skall promotas. HAN hade minsann inte tid att vara DAR, det kunde val jag och hans team vara.

 

Vi har kommit ratt bra overens hittills, men jag har en kansla av att det har kommer att ta slut ratt fort....


RSS 2.0