Återbesök...

...det blir återbesök hos både tandläkaren och läkaren. den här veckan känns det som om inget skulle fungera bra! Tur att jag klippte mig i förra veckan, för annars så skulle väl till och med frissan be mig komma på "återbesök om några dagar". Dyrt blir det också...inom 1½ vecka kommer jag att lägga mellan 2900-3200kr på mina tänder. Toppen.

Kommentarer
Postat av: Complacency

Jag hittade hit när jag bläddrade bland senaste inläggen på blogg.se, och jag har njutit av att läsa den från första paragrafen! Jag bestämde mig för att läsa den från början, och även om jag har en bra bit kvar till nutid försöker jag läsa ett inlägg då och då när jag har en ledig minut på jobbet.
Jag gillar verkligen ditt sätt att lägga ut texten kring dina tankar och funderingar. Ett citat jag fastnade för: "så länge som jag med jämna mellanrum slåss med mina små demoner, min existensiella ångest som ibland blossar upp till oberäkneliga proportioner, så kan jag tycka att jag förtjänar lite rosa läppglans i lband, som plåster på såren och som pepp , så att jag orkar fortsätta kampen".
Om det inte är den allmänna mänskliga erfarenheten fångad i ett nötskal så vet jag inte vad som är det.

2007-07-13 @ 10:19:57
URL: http://complacency.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0