Dilemma...

Jag har eventuellt fått jobb till sommaren! *tjo-ho!!* Jag är så jäklans glad och håller tummarna för att allt ska gå igenom så att det verkligen blir ett jobb!

...det är bara ett problem. Det är inte i samma stad som min pojkvän kommer att vara i närheten av hela sommaren. Det är jäkligt långt bort, till och med. För jobbet är här i Uppsala, min pojkvän är någon helt annan stans. Och jag har sökt jobb i den staden, men....bara fått en massa 'nej, tack' därifrån. ...och min kille är inte alls glad. Inte alls.

Och nu åker jag iväg på en fyradagars konferens och kommer att ha svårt att ringa därifrån. Blää...


Ölhävning!

Firade att tentan var klar i går. Med ölhävning.
Jag har inte hävt öl sen jag gick på gymnasiet, typ. Jag har "alltid" varit bra på det, så jag vann, med ölen rinnandes ner i BH:n....

Dessutom fick jag skamliga förslag när jag stod och väntade i baren. Tror att jag tappade hakan lite. Kände mig lite som en kärring, kunde inte låta bli att tänka 'men Gud, säga sådant till okända människor! Vet hut!'. Som tur var har jag inte blivit tillräckligt mycket kärring för att säga det högt....

När jag gick hem, kvart över tolv, så kändes det som om jag hade upplevt en utekväll från min gymnasietid. Fast på den tiden var jag i princip aldrig hemma före kvart i tre....

Sådärja...

...jag lämnade in tentan i tid, eventuellt fått ett sommarjobb, tagit vårens första glass ute och grillat ute för första gången. It's been good day!


Det är få saker...

...som slår känslan av att kila ut i köket för att hämta ett iskallt päron för att pigga upp sig med och veta att man förmodligen kommer att sitta framför datorn i ytteligare tolv timmar till, samtidigt som man ständigt kollar sig över axeln efter den där killen som bor i ens korridor och som man länge misstänkt är på gränsen till ett sammanbrott som förmodligen kommer att resultera i våld mot någon av sin intet ont anande korridorare. Men eftersom jag misstänker att han snart kommer att trilla över den där hårfina så ligger jag steget före! Dock är frågan om det verklgien hjälper den dagen han verkligen kommer rusandes med kökskniven i högsta hugg.....


Upp till bevis!

Jaha, nu är det dags att visa att jag faktiskt klarar av att skriva den här hemtentan på väldigt kort tid. Och lyckas få den på en nivå så att den inte bli alldeles utskrattad..... Sådär, nu har jag gjort det igen, jag verkar verkligen aldrig lära mig... ;=)

Arbetshäst1

Nu känner jag mig som en tvättäkta arbetshäst igen....


Dagens låt...

...är Landing in London med 3 doors down.

Gåshud!

Bloggtoppen.se

Naruto Shippuuden!

Ja, nu har jag, efter ett intensivt arbete, äntligen kommit fram till Shippuuden 005. Det känns lite tomt. Så länge har jag tittat på Naruto varje kväll, för att se allt i kronologisk ordning, innan jag kom fram till Shippuuden! Sååå länge! Vad skall jag nu göra precis innan ajg går och lägger mig?!
...jaja, plugga är ju faktiskt ett alternativ.....

Men jag som aldrig har varit heelt och hållet fast i en serie (okej, jag var rätt så förtjust i Ally McBeal under första säsongen, och kanske Desperate Housewifes säsong ett....) som gått regelbundet på TV! Älskat Simpsons, Cheers och en rad till, men inte så att jag varit tvungen att andäktigt vänta i vecka efter vecka för att få se de nya avsnitten! Och det kommer jag att få göra nu! *grrrr* Såå frustrerande! *suckar*

När kommer 006?!

image78

Världens Bästa Vän!

Jag såg en klänning på Madonna for HM-hysterin som jag verkligen ville ha! Men storleken som jag fick tag i den i, var alldeles för stor och eftersom jag hoppas på att gå ner lite i vikt inför sommaren (okej, inte i dag dock, den har i princip bestått av kakor...)så satsade jag inte på den. Berättade om den för min bästa vän, hon skulle till HM dagen efter, när jag satt fast i skolan hela dagen. Då fanns den bara i för små storlekar. Så jag gav upp om den.

Så, i dag när jag satt och skrev på min tenta (ehum, erkänner - kollade på Naruto), så knackade det på dörren. utanför som min kära vän - och med sig hade hon min eftertraktade klänning i rätt storlek!!! Hon hade tagit en sväng ner på stan under dagen och hittat den åt mig!!!! Jag bara skrek! Så omtänksamt av henne!! Hon fick massor av kramar och glada tillrop från mig! Tänk att hon fixade den åt mig, för min skull!!


...tänk att man kan bli så glad för en klänning!

Teberoende och Gula tänder

Tänderna i min undekäke håller på att bli gula. Jag kan ta att de är sneda och vinda (som min underbare tandläkare sa; 'Det viktigaste är att man har ett smittande leende - och det har du!!' det är guld att höra för någon som bittert önskar att man blivit påtvingad tandställning i lågstadiet), men...inte GULA!

Nu går det dock inte att förneka längre....de håller inte längre på att bli gula, de är redan det! Och det ser faktiskt rätt så äckligt ut. Men jag antar att jag får skylla på mitt teberoende, för jag varken röker eller dricker kaffe. *tittar ner i sin gigantiska tekopp*

Och vad gör man åt gula tänder?! Är det någon som har ett förslag? För jag har tyvärr inte råd att göra en dyr blekning hos tandläkaren....
Är det någon som har använt blekningsmedel som funkat bra? Och som de kan rekomendera?
Är det svårt? ...ochd et viktigaste; Vad är det absolut värsta som kan hända om något går fel?!

image77
Skyldig?


Vicky Pollard, gone shopping!

Jag bara älskar Little Britain och min favorit är Vicky Pollard. En så oerhört osammanhängande karaktär. Jag skrattar så jag nästan under en del av sketcherna där hon är med.

...men alla tycker inte att det är lika roligt. En kompis till mig var bjuden på fest och på festen träffade hon en brittisk utbytesstudent. De kom in på brittiska serier och min kompis deklarerade hög att Little Britain är hennes absoluta favorit, sådana osannolika människor!! Varpå den brittiska studenten svarade att hon inte kunde titta på det utan att bli ledsen, det var alldeles för likt hennes vardag och hennes kompisar hemma i UK för att det skulle kunna vara roligt.... Min kompis ville sjunka genom jorden och undvek henne resten av kvällen....


Tegomasu-humor!

Ja, jag är barnslig i dag, men det här var faktiskt jättekul! *flinar*Men jag önskar att jag kunde japanska, så att jag kunde avgöra vad de säger på riktigt....

...och det här är egentlgien bara roligt om man vet att Tegomasu är stenhårt hållna av sin manager och skulle utan misskund bli utsparkade på gatan om de på något sätt tampade snett. Och då skulle det gå ganska så illa för dem, för de tjänar i princip inga pengar alls på alla sina slåda plattor, PR-framträdanden och reklam.


Elak!

Usch, just nu känner jag mig så elak! *suckar*
Jag har en kompis som är en mästare på att älta. Det var värre när vi var yngre, men det sitter fortfarande i. Det kan bli helt olidligt i bland och jag erkänner villigt att jag kan bäva när hon ringer mig, för jag vet att samtalet komemr att hålla på i minst en timme. Samtidigt kan vi ha jäkligt kul ihop och jag tycker mycket om henne, så det är inte så att jag skulle vilja vara utan henne, inte alls. Men kanske lite mindre i taget.....?

Till saken hör att hon är rätt så självcentrerad. Eller, rättare sagt, henne behov av att prata om det som händer i henne liv är så oerhört mycket större än mitt, så jag brukar låta henne göra det. Och vi lever i rätt så olika världar, krasst sagt så har vi inte sådär jättemycket gemensamt längre. Men det här med att jag låter henne prata har till och med gått så pass långt att när hon väl frågar något om mig så håller jag på att trilla av stolen - och vet liksom inte vad jag skall svara. Eftersom hon inte är speciellt intresserad av sådana saker som jag sysselsätter mig med och aldrig frågat ordentligt, så vet jag liksom inte riktigt vad jag skall svara. Hur skall jag förklara vad jag har gjort de senaste åren för någon som jag vet egentlgien inte är intresserad? Och om hon nu skulle vara uppriktigt intresserad, så vill jag ju inte skrämma iväg henne, det skulle kännas så fel om det faktiskt var så att hon verkligen var intresserad.

Jag får väl då skylla mig själv, för när vi pratar så blir det mycket  hon-hon-hon och jag har väl lagt grunden för den situationen från början. Men ibland blir jag ledsen. Som när jag kom hem från en lång resa, hade varit borta i över tre månader och första gången vi träffas så frågar hon flyktigt 'har du haft det bra?' och jag svarade 'ja' (man kan inte sammanfatta tre månader i en fråga), sedan pratade hon oavbrutet i 1½ timme om vad som hade hänt i hennes liv sen vi sågs sist. Jag vet, för jag tittade på klockan. Och nej, egentligen skall väl inte hennes tre månader vara mindre värda än mina, men att hon var så fullständigt ointresserad, det gjorde ont.

Till saken hör att hon bor på en mindre ort och träffar extremt lite folk. Speciellt ingen som är i vår ålder, det finns knappt där ute på landet. Och hon är singel och vill hemskt gärna träffa någon. Det förstår jag, känslan av ensamhet kan vara fruktansvärd. Och när den känslan blir för stark så ringer hon mig för att 'prata av sig', hennes ord, inte mina.

Vi pratade vid via MSN i går och hon frågade om hon kunde ringa i helgen, hon ville 'avrapportera'. Jag svarade frankt att det gick faktiskt inte för sig, jag skriver hemtenta i helgen och har inte tid. Eller, visst, jag erkänner, det har väl inte kommit speciellt långt med tentan och skulle säkerligen kunna klämma in henne en timme eller så, men jag vill faktiskt inte.

När jag kom hem från träningen så hade jag fått fem SMS från henne, där hon beklagade att hon hörde av sig trots att jag var så upptagen, men att hon bara var tvungen att få lite saker ur sig. Som att hon aldrig träffar någon, etc. Sådant gör jag också mot mina kompisar ibland, det erkänner jag. Men det här gången blev jag så trött - det avslutades nämligen med att jag var 'Världens Bästa Ventil'. Jag är ingen jävla ventil, det låter som om jag är någon satans avfallskvarn för hennes jävla känsloliv. Och det värsta är att jag typ har grävt den här gropen själv, eftersom jag så väldigt sällan avbryter henne. Visst, jag käftar emot och säger åt henne när jag tycker att hon är korkad, men det är ju inte riktigt samma sak.

...så jag svarade att hon är en självplågare och det logiskt sett fanns i princip noll chans att det skulle flytta någon i hennes ålder till hålan hon bor i. Det är fullständigt sant och det i kombination med att hon är jäkligt kräsen med killar ('han är alldeles för tyst!', 'han är för fet', 'han är för ful'!!!) och i princip är en stugsittare så lär hon ju förbli ensam ganska så länge till.

....det är därför jag har dåligt samvete, det är faktiskt inte speciellt snällt att sparka på någon som redan ligger ner, eller hur? Och som inte ha en minsta chans att ta sig upp på egen hand....

Dessutom är jag också en tjatare och bloggen är lite av en ventil ibland, men det fanimej mycket enklare att undvika en blogg än en människa....I kväll...

...är en lat kväll. Jag är lat i kväll. Jag har inte tid att vara lat.
Men GUD vad skönt det är ibland!


Fullt ös på HM!

Tja, det var ju inte Viktor&Rolf kö, inte heller samma stress, men ett tag så var det faktiskt full panik. En av de anställda på HM kom ut innan de öppnade och förmanade alla att de skulle hålla sig lugna, inte springa - de ville inte ha några olyckor! Det var ju snällt av dem och det lugnade faktiskt ner folk lite, men hade det varit Viktor&Rolf hade alla skitit fullständigt i det....

Jag kunde i alla fall gå runt i ganska så lugn ro (okej, fick trängas hårt, men inte omöjligt) och plocka ihop i alla fall fem klänningar som jag ville prova, däribland de som jag har promotat så hårt för innan att jag skall köpa. Men det blev inte den, faktiskt. Jag hade inte tillräckligt med bröst för att fylla ut den, eller så var min vanliga storlek alldeles föf liten...tyvärr. Och jag orkade inte gå ut och leta rätt på en ny för att sedan ställa mig i kö till provrummen igen... så var det faktiskt med flera av plaggen - de var riiiktigt snygga, men var för stort eller för litet. Hade jag haft råd hade jag gå ut och dammsugit butiken en gång till för att leta rätt på alla plaggen i rätt storlek, men eftersom jag bara hade råd med ett, max två plagg så fick jag hålla mig.

Så provade jag en klänning som jag inte tyckte så så mycket ut när den hängde där på galgen, men när den kom på...!!! Wow, säger jag bara! Jag blev verklgien glatt överrasskad! Sedan så hittade jag en till klänning som jag verkligen ville ha, men storleken som jag fick tag på var alldeles för stor, så det är dags att ge sig ut på jakt igen någon annan dag... Tyvärr har jag åtaganden i morgon klockan tio, när det kommer en ny laddning av plaggen, men en liten sväng förbi på eftermiddagen kanske det kan bli....

Dessutom belv jag rätt så förälskad i de superhöga, sexiga, silverfärgade sandaletterna som fanns i kollektionen, meeeeen...800kr var inte riktigt möjligt för min del just nu. Speciellt inte eftersom jag planerar att åka utomlands ett par gånger under våren. Det måste sparas in på lite saker i alla fall.


Dags att jaga M by Madonna!

En del i min klass tycker att TV-reklamen med Madonna for HM är pervers och förstår den inte. Jag gillar den. Jag gillar Madonna. Och jag skall verkligen se till att komma i tid när HM öppnar i morgonbitti!

...och hade jag haft mer pengar så hade jag shoppat loss betydligt mer, men eftersom det varit bokrea och är precis i slutet av en månad, så blir det att hålla hårt i de sista slantarna. Dumma, dumma HM som inte fattar att de måste släppa kläderna när löner och CSN precis har betalats ut!!!

*muttrar*Skållad råtta!

Det känns som om jag har farit runt som en skållad råtta de senaste dagarna...Har haft tusen saker att göra, både ständigt uppkommande samt sådana som legat och väntat på mig ett tag. Känner att jag är uppe i varv nästan dygnet runt. Jag jobbar,planerar, är föreningsaktiv, går på möten, arrangerar, bokar, mailar, ringer och försöker socialisera. Det enda som jag faktiskt är pissig på just nu är att äta ordentligt, träna ordentligt samt plugga. Vilket inte är så där jättebra, men tanke på att både hemtanta och examensarbete tornar upp sig mer och mer vid horisonten.....

Jag slarvar med maten och äter en massa sött (dvs. blir fet och slö), jag slarvar med träningen (dvs. blir ännu fetare och slöare) och jag pluggar inte (dvs. får taskiga betyg, en försenad examen samt mindre stimulerad intelligens).


Fast än så länge känns det som om livet är rätt så bra ändå....
Dagens låt....

... Tommy, Tommy med The Kristet Utseende.


...för att jag behöver återuppleva min högstadietid lite......
Naruto - Stuck in Fillers Hell!

Hittade den här på Youtube - kunde inte låta bli att småfnissa lite!
Jag är nämligen fast i Fillers Hell jag också - jag har nämligen bestämt mig för att jag inte får börja titta på Shippuudenavsnitten innan jag har sett alla de andra i kronologisk ordning. Kul, visserligen, men inte kul.


Uuuuunderbara supporten!!!

De har fixat min blogg! Supporeten ahr fixat min blogg!
Dessutom mailade de mig och talade om vad felat hade varit - samt hur jag kan undvika det i framtiden!
*tjoooo-hoooo*

Underbara supporten!!!
Massor av kramar till er!

Spö i TP!

Det är ett ganska så trevligt sätt att tillbringa en fredagskväll med. Grilla för första gången för i år (yeeeee-ha!). Dricka lite vin. Nya lite. få spö i TP. Sådär lagom.

Har dessutom blivit övertalad att ställa upp på ytterligare ett lopp i år. Okej, så svårövertalad var jag faktiskt inte, det erkänner jag. Men nu blir det Vårruset, Tjejmilen - och Blodomloppet i år. Rekord! ...synd att jag bara har tränat två gånger i år - den ena gången gick det åt helvete, den andra gången gick det bra, men jag blev sjuk efteråt. Och senast jag sprang en mil var jag skadad i nästan tre veckor efteråt.... *lalala*
Dags att börja träna ordentligt, alltså....

Visserligen har jag en gangande känsla av att jag har glömt något, men jag har beslutat mig för att det är överdrivet. Hoppas jag. Tänkte tillbringa resten av kvällen med Naruto, det känns som en lagom avrundning. Sen hoppas jag att det inre tempot som har hållit mig igång hela veckan kommer att släppa, så att jag få sova ordentligt i natt. Det skulle jag behöva. Men jag skulle behöva det igen på söndag eftermiddag, kan det bara ta paus en liten stund?


Naruto1.jpgBättre!

Värken har för tillfället lagt sig lite - en natt i en säng med en PET-falska med kokhett vatten gjorde tydligen susen!
*pepparpeppar* är allt jag säger nu.....Dagens låt...

är It takes a fool to remain sane med The Ark!


Aaaaah, ljuuuuva nostalgitripp!

Bloggtoppen.se

Värk....

Jag var ju så glad i måndags, när jag var ute och prang, och klarade heeela rundan utan problem! Lycklig!
I går morse vaknade jag med lite ansträngningar och kände mig ruggig hela dagen. I dag har det vidareutvecklats till värk i hela kroppen, tunnelseende, ömhet i öronen samt en skitstel nacke. Jag håller definitivt på att bli sjuk. Ordentligt sjuk. Fa-an!

Har precis kokat vatten och hällt upp i en PET-flaska (ja, självklart spillde jag och brände mig på handen...), som jag har lagt i sängen. Den skall vara varm och skön när jag lägger mig om en liten stund. Jag skulle gärna haft en vetekudde just nu, som skulle värma min stela nacke... Känner mig lite som en pensionär i dag.... Dessutom var jag tvungen att springa till bussen när jag skulle hem, och då rosslade dt bra i bröstet. Jag har proppat mig full med alvedon och plockat fram astmamedicinen. Jag har INTE tid att vara sjuk! INTE!

Egentligen så borde jag väl ha stannan hemma i sängen i dag, men jag jobbade, hade ett viktigt möte samt träffade en tjejkompis som tillfälligt var i stan - som jag inte träffat på nästan fem år.... Likadant är det i morgon.....och på fredag. Och under helgen. Och hela nästa vecka. Och jag misstänker att det kommer att förbli så resten av terminen....*suckar*

Jag kan planera in en vecka i mitten av juni, då kan jag vara sjuk! Är kroppen nöjd nu?!

(jaja, jag vet, det är stress, stress och dålig kosthållning...*suckar*)


M by Madonna for HM!

Läste en artikeln någon gång i januari och HMs nya Madonna-kollektion, som släpps 22 mars. Skribenten tyckte att den till stor del var tråååååkig och inte alls flashigt-Madonnasktigt. Okej, den var kanske lite stram, men jag gillar den verkligen! Hade jag haft råd så hade jag köpte flera av plaggen som finns i den, men eftersom jag inte har det så får jag koncentrera mig på ett. Den här VILL jag ha......!!! Så fin, och jag tror att jag skulle trivas i den! *vässar klorna inför 22/3*

M by Madonna for HM

Första löprundan för året!

Precis när solen hade gått ner i dag, gav jag mig ut på årets första löprunda. Jag var lite nervös, för jag har bara sprungit en enda gång i år - och det var på löpbandet på gymmet. Den gången gick det uruselt - jag klarade knappt av en tredjedel av vad jag brukar! Vilket kanske inte är konstigt när man inte har hållit i gång....

...men i dag, när det började bli mörkt, gav jag mig ut i skogen och leran för att se hur mycket av min kondition jag hade tappat. Och det gick faktiskt bra! Jag är faktiskt förvånad, måste jag tillägga! Det kändes väldigt bra! Jag behövde bara stanna till och gå en enda gång och det var itne för att konditionen tröt, utan för att vägen var täckt av is, vilket gjorde att jag inte vågade chansa på att springa...för vem skulle höra mig skrika om jag halkade och skadade mig? Dessutom är det svårt att springa på is!

Kom hem, glad i hågen och har nu en inre känsla av välbehag! Dock är jag lite rädd för att bli förkyld av kylan - det var rätt så kallt ute, måste jag medge - trots att jag hade flera lager på mig!

Ja,jag sade ju det...

...att The Ark var bäst lämpade för att vinna Melodifestivalen!! Tjooo-hooo!!
Åk nu på en fläskig turné genom Europa så är det här kirrat på ett litet kick!!!

Själv hade jag väldigt kul i går, men tog det riktigt lungt. Det var skönt, särskilt i morse när jag vaknade och insåg att 'shit, var jag ens ute i går?!' För det kändes inte som det... Men jag väcktes i morse av en kompis som jag inte träffat med på fyra år (så jag förlät henne att hon ringde orkistligt tidigt en söndag!) och vi skall träffas i nästa vecka, vilket känns jättekul! ...men även rätt så intressant, jag menar, fyra år....det har ju hänt en hel del sedan dess. Vi har haft mailkontakt, men det är ju inte riktigt samma sak.

Jag är sjukt nyfiken, det erkänner jag....

The Ark vinner Melodifestivalen!!

Det enda som är tråkigt med att gå ut i kväll är att jag kommer att missa Melodifestivalen! Funderar på att ta med min The Arks nummer och ringa och rösta från toaletten på resturangen! Men det är kanske att ta i lite....

Och om inte The Ark vinner, så hoppas jag på Sarah Dawn Finer! Hon är helt underbar!!


*förvirrad*

Jag har upptäckt att jag itne riktigt har koll på alla nya funktioner i bloggen. Särskilt tydligt blev det i går - när jag upptäckte att ett inlägg som jag skrev i torsdags inte hade publicerats - och när jag publicerade dt så lade det sig som det senaste - så det liksom blev lite omvänd ordning....

Annars så ser den fortfarande konstig ut, men jag har kontaktat supporeten, så jag sätter hela mitt förtroende till dem! Det fixar sig nog till lsut!

Utgången i går blev i alla fall lyckad - det här är första gången jag släpat med mig McDonalds-mat hem, så det var ju något nydanande... Om det är något positivt är väl lite mer tveksamt, men gott var det!

Skall ut igen i kväll, först på middag och sedan blir det nog någon studentnation.  *tjooo-hoooo*


Slöa till lite...

...det är vad jag har gjort med bloggandet de senaste dagarna...onekligen blivit rätt så slö. Men den ser ju fortfarande jättekonstig ut, så jag undrar vad jag gör för fel... Borde kanske kontakta supporten igen?

*suckar*
...och så är jag sjukligt chokladsugen.....det kom efter middagen, det ringer liksom i öronen, till och med...och jag kan känna doften....

Mmmmm...Marabou Mjölkchoklad som legat i kylen....men helst i den dä gamla förpackningen, den med styvt, folieliknande omslag....då jäklar smakade det godare än vad det gör nu......

...mmmm.....

Uuuuutgång!

Håller på och fixar mig inför kvällen, det är utgång och 90-talsmusik som gäller i kväll! det skall bli riktigt kul, även om jag ble vlite överrasskad i går... var och tränade med X, som helt plötsligt utbrast att 'GUD, vad kul det skall bli att gå ut med dig, Y och Z i moegon'.. Jag och Y hade pratat om att hitta på något i kväll, eventuellt gå ut, men vi hade även sagt att det var 50-50, att vi kanske skulle stanna hemma och planera en resa som vi skall göra under våren, så jag blev minst sagt förvånad och svarade spontant 'men JAG skall inte ut i morgon!'.

Meeeen jag ändrade mig, nu är jag pepp, dunkar 90-tals disco och njuter av dagen!
...men det får definitivt inte bli för mycket i kväll - jag skall nämligen på ett jätteviktigt möte i morgon eftermiddag - och det är otänkbart att jag kommer dit bakis. Och jag som har blivit så dålig de senaste gångerna som jag festat.....


Dagens låt är...

...Hallelujah med John Cale.

Jag känner mig lite kvasireligiös i dag!


Melodifestivalen och The Ark!

Jag har inte alls skrivit lika mycket om Melodifestivalen som jag gjorde förra året. Inte för att jag på något sätt är mindre intresserad i år (okej, jag såg inte den första omgången, men det gjorde jag inte förra året heller...), men det har bara inte blivit av. ...och till råga på allt så verkar det som om jag inte kommer att ha möjligheten att se finalen på lördag! Vilket egentligen är helt otänkbart, men nu är det som så och det är inget att göra åt saken....

Mina absoluta favoriter är i alla fall självklart The Ark, men även Sarah Dawn Finer (trots allt snack om att det skulle vara en kopia av en äldre låt, men jag har inte hört den, så det vet jag inget om) och Sonja Aldén - för att deras röster och personligheter tar över scenen och jag får ståpäls i nacken!! ...och lite Sanna Neilsen, hon har en fantastisk röst!

Men jag har en känsla av att Idol-sebastian eller Idol-Måns kommer att ta hem det.....

image75

Grå vardag?

Av någon anledning så känns det inte som så i dag - trots att det är i princip kritvitt utanför fönstret. Det rör mig inte i ryggen i dag, vilket är oerhört skönt, eftersom jag brukar tillhöra dem som blir förlamade de dagar som vädret är alltför grått och tryckande. I dag kan inget rör mig!!!
...så känns det nu i alla fall, men jag skall snart i väg till skolan, och vara där på möten fram tills nio i kväll, får väl se hur jag känner mig efter det.... Det kanske inte är likadant alls, men just nu så njuter jag!

*tralalalala*

Gud vad skönt det är när världen är ljus även på insidan!

Konstig....

Bloggen ser onekligen jäkligt konstig ut....vad kan man göra åt det?
Jag har faktiskt inte så himla bra koll på sådant här, faktiskt....
*suckar*

Transasmink och skoshopping!

Åååh, satt på ett seminarium under hela förmiddagen i dag. Det var...inte tråkigt, men kanske inte det mest stimulerande som jag har varit på under min studietid, om jag uttrycker mig så.... Satt och fantiserade kring vad för slags sminkning jag skulle hitta på tills i kväll, då det är dags för utgång. Detta är rätt så ovanligt för mig - att planera sminkning, alltså. Men jag kom fram till att om jag verkligen hade på mig allt det smink som jag funderade över - då kommer jag att se ut som en transvestit. Inget ont om transvestiter, men.....

Efter skolan blev det en sväng på stan, som resulterade i ett par alldeles för dyra skor.....*lalala* Jag behöver dem, de är asläckra! ...hmmm...undrar om de matchar transvestitsminkning...?

RSS 2.0